Præsentationsteknik for begyndere

Lise Korsgaard Nielsen, SET
Foto: SET
Lise Korsgaard Nielsen, SET
ERHVERV:

Præsentationsteknik for begyndere

-bliv set, forstået og husket

Er du forberedt til fingerspidserne, når du skal præsentere dig selv eller dit budskab? Er du fysisk og mentalt klar til at stå overfor ”publikum”? Har du gennemslagskraft, så forsamlingen (stor eller lille) lytter, forstår og husker budskabet? Kan du præsentere dig selv, din virksomhed og idé på 1 minut?

Hvis svaret er nej - eller hvis du trænger til en genopfriskning af emnet ”præsentationsteknik” - så deltag i SET og STEP1s kursus den 24. februar og lær af et af de mennesker, der virkelig brænder igennem og forstår at få sit budskab frem til modtagerne: Malene Thune fra Team2.

Malene Thune er humoristisk, skarp og kompetent, konstaterer eventmanager Lise Korsgaard fra SET/Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter, der tilføjer, at eftermiddagens oplægsholder samtidig har overblik og forstår at holde fast og skabe struktur. -Og vigtigst i netop denne sammenhæng: Malene forstår at formidle sit budskab, uanset om hun sidder alene med en ny iværksætter, underviser eller står som proceskonsulent overfor store forsamlinger.

Mødet handler om at blive set, forstået og husket – og Malene Thunes indlæg vil derfor fokusere på tre overskrifter: ”Personlig fremtoning”, ”Den moderne elevatortale” og ”Hvad husker publikum?”.

Personlig fremtoning handler selvfølgelig om, at uanset om man skal ”optræde” for en lille sluttet skare eller for en sal fuld af fremmede, er en sikker personlig fremtoning vigtig, konstaterer Malene Thune, der tilføjer, at det ”på papiret” kan se enkelt ud, men at det virkelighedens verden ofte volder problemer for mange.

På mødet vil Malene Thune bl.a. give deltagerne 7 gode råd/værktøjer til den usikre taler – fra forberedelse over kropssprog, stemme og hjælpemidler til efterfølgende opfølgning.

Kan du på et minut klart og tydeligt fortælle om dig selv, hvad du laver og hvad din modtager får ud af, at bruge tid sammen med dig eller måske endda købe af dig, spørger Lise Korsgaard, der fortæller, at den helt korte præcise tale – kaldet ”elevatortalen” - stort set altid er den bedste, men til gengæld også den sværeste at lave og fremføre. –Hør Malenes bud på, hvorfor ”elevatortalen” er så vigtigt og hvordan den skal bygges op.

De fleste publikummer til en præsentation, et kursus eller foredrag ”dømmer”, på godt og ondt, ud fra foredragsholderens præsentation / salg på dagen - ikke på, hvor dygtig man på forhånd har hørt, at vedkommende / firmaet /projektet / ideen er.

Publikum husker, om du er godt forberedt eller skyder fra hoften – om du er rolig eller nervøs – om du har et budskab og en rød tråd eller bare snakker løs til hvilken side hver anden gang, konkluderer Malene Thune – og fortsætter: -De husker dit kropssprog, dit udtryk og din stemme. De lægger mærke til, om du bruger de tekniske hjælpemidler i den rigtige sammenhæng. Og de lægger i allerhøjeste grad mærke til, om de keder sig eller bliver inspireret af det, du fortæller. Kort sagt: Det er hundesvært, det der med præsentationsteknik – men med de rigtige værktøjer bliver det om ikke let, så i hvert fald lettere.

Med Malenes indlæg vil begyndere udi præsentationsteknikkens svære kunst få brugbare værktøjer med hjem, så de kan blive set, forstået og husket næste gang de selv går på podiet, konkluderer Lise Korsgaard, der opfordrer alle interesserede til at deltage i mødet den 24. februar, der foregår i iværksætterhuset STEP1 på Resenvej i Skive.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig på skiveet.nemtilmeld.dk, lyder afslutningsreplikken fra Lise Korsgaard.

Kontakt:

Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter

Lise Korsgaard

Tlf. 2225 9302 /lko@skiveet.dk


Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk