PermaVent lander vigtig leverandøraftale

Foto: TR Consult
ERHVERV:

Hos PermaVent i Roslev har man store forventninger til det produkt, som virksomheden for nylig har udviklet. Og det lader til, at man ikke er alene om de store forventninger.

I starten af foråret kunne PermaVent fortælle om deres nye produkt, der forbedrer energieffektiviteten med 25%. Nu er der indgået en leverandøraftale med forhandler af udsugningsanlæg.

’GeoVent er en vigtig forhandler på markedet’, begynder indehaver Jens Christian Skov. ’Derfor er jeg glad for, at vi nu har indgået en aftale om at være underleverandør for dem’.   

For Jens Christian Skov stopper ambitionerne dog ikke her.

’Min drøm er at få produktet ud over landets grænser. Potentialet er meget stort – ikke mindst i disse tider, hvor fokus på miljø er stærkt stigende’, forklarer han.

Eksporteventyret må dog vente lidt, da han først vil have det nye produkt lidt bredere ud på det danske marked.

Baggrundsinformation: PermaVent blev etableret i 1987, hvor virksomheden hovedsageligt leverede udsugningsansøgninger til frisørsaloner. Den nuværende indehaver Jens Christian Skov overtog virksomheden i 2009 og har siden arbejdet på videreudvikling af anlæggene, så de blev mere energivenlige. I 2016 kunne han præsentere sit nye anlæg, der reducerer energiforbruget med 25%.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk