Ole Ibsen A/S styrker sin position som et entreprenørfirma i vækst

Foto: Ole Ibsen A/S
ERHVERV:

Entreprenørfirmaet Ole Ibsen A/S i Balling overtager fra 1. april 2019 Oddense Tømrerfirma A/S.

I mere end 35 år har de to virksomheder haft et nært samarbejde i at realisere mange byggeprojekter - og med god succes. Dette nære og gode samarbejde erstattes nu af en sammenlægning af de to virksomheder.

”Da Ole Ibsen og Henrik Pedersen udviklede samarbejdet med hinanden, var de faktisk forud for deres tid. Samarbejdet udviklede sig til en reel totalentreprenør-tilgang til projekterne – lige præcis det, som markedet i højere og højere grad efterspørger”, siger Hans Ibsen.

Med samarbejdet har de to virksomheder udviklet sig sammen, og fra at have et udelukkede lokalt fokus har de sammen udviklet og realiseret byggerier overalt i Danmark.

”Henrik har igennem alle årene haft et naturligt gen for det gode håndværk, købmandskab samt salg og udvikling af projekter, og det kan den samlede virksomhed nu fortsat få glæde af, da Henrik bliver tilknyttet Ole Ibsen A/S som konsulent”, siger Jens Ibsen.

Ejeren af Oddense Tømrerfirma A/S, Henrik Pedersen siger; ”Jeg har netop rundet de 60 år, og har derfor de seneste år gået med tanken om et generationsskifte. Mine egne børn har ikke ønsket at overtage firmaet, og derfor har det været helt naturligt for mig at drøfte et tættere samarbejde med Ole Ibsen A/S – som nu er kulmineret i et salg af virksomheden. Det er helt klart den bedste løsning for både mine kunder, samarbejdspartnere, medarbejdere og mig selv.”

Alle medarbejdere i Oddense Tømrerfirma A/S følger med over i Ole Ibsen A/S, og medarbejderne vil have afsæt i Balling på Nørregade 73, men bygningerne på Frammerslevvej i Oddense følger med i aftalen, og vil fremover blive brugt til lager og værksted.

Jens Jepsen blev ansat som direktør og blev medejer af Ole Ibsen A/S i 20016. Hans vision var fra starten, at virksomheden skulle udvikle sig til at være en stærk landsdækkende totalentreprenør.

”Ole Ibsen A/S har gennem de seneste år udviklet sig stærkt, og vi er lykkedes med at gennemføre flere og flere byggeprojekter rundt omkring i Danmark. Med dette opkøb tager vi det afgørende skridt i at have egenproduktion indenfor råhusområdet. Dette sammen med et stærkt administrativt team suppleret med et fortsat samarbejde med mange gode underentreprenører og samarbejdspartnere gør, at virksomheden vil stå stærkt som totalentreprenør”, siger Jens Jepsen.

”Med de nye tiltag er jeg sikker på, at vi kan fortsætte udviklingen af virksomheden med fokus på vores grundlæggende værdier, som er ordholdenhed, håndværksmæssig kvalitet og løsningsorienteret”, fortsætter Jens Jepsen.

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk