Nyt medlem gør lokalt erhvervsnetværk skønnere

Foto: TR Consult
ERHVERV:

Endnu et nyt medlem i lokalt erhvervsnetværk: Straks blev erhvervsnetværket i Glyngøre en anelse skønnere

Glyngøre-netværket, som Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter med TR Consult som tovholder står bag, vokser igen med endnu et nyt medlem. For negletekniker og salon-ejer hos Nørmark’s Beauty, Karina Nørmark Pallesen, er der ingen tvivl om, hvorfor hun har valgt at være medlem: Jeg savner sparring med andre lokale erhvervsdrivende.

Hos Karina Nørmark Pallesen kan man købe sig til lidt selvforkælelse og velvære. I salonen i Glyngøre tilbyder hun flere skønhedsbehandlinger. Hun er uddannet negletekniker og er specialiseret i at lave negle i gelé og akryl, men hun tilbyder også eyelash extensions og voksbehandlinger.

I sit daglige arbejde udfører hun et godt håndværk, som giver mange glade kunder. På Facebook-siden Nørmark's Beauty har hun i skrivende stund 1.102 følgere, som har trykket på ’Synes godt om’-knappen. Og kunderne bruger også Facebook til at ’tjekke ind’ hos Nørmark’s Beauty – det har hele 134 gjort. Og tallene er støt stigende.

Karina Nørmark Pallesen har god opbakning fra tilfredse kunder. Det vidner anmeldelserne på Facebook-siden om, hvor nogle af hendes kunder har skrevet om deres oplevelse i Karinas kyndige hænder. F.eks. skriver en kunde: ”Jeg kan varmt anbefale at få lavet negle hos Nørmark's Negle. Karina laver super flotte negle, som er perfekte og holdbare. Det er et fantastisk stykke arbejde hun laver. Men ikke nok med fantastisk neglearbejde, så er Karina oz en sød person og jeg elsker at få lavet negle hos hende :)”

Så håndværket og servicen er i top og der kommer løbende nye kunder til. Men for indehaveren af Nørmark’s Beauty byder hverdagen, udover tilfredse kunder, også på udfordringer og problemstillinger som selvstændig solo-erhvervsdrivende. Og hun manglede nogen at sparre med.

Fornyligt talte hun med en af sine kunder, Rosa Christensen fra H2O Branding, som er medlem af erhvervsnetværket i Glyngøre. De to talte lidt om netværket og Rosa Christensen foreslog, at Karina Nørmark Pallesen meldte sig ind i erhvervsnetværket, hvor der er adgang til og samarbejde med andre virksomheder, små som store, fra Glyngøre og omegn.

Efter en kort samtale med tovholder Thomas Rosenkrands fra TR Consult, hvor han præsenterede netværkets tilbud til medlemmer og mål og ambitioner, blev erhvervsnetværket i Glyngøre udvidet med endnu et nyt medlem: Nørmark’s Beauty.

Flere oplysninger om Nørmark’s Beauty i Glyngøre:
Flotte negle, forførende lange øjenvipper og glat hud fri for uønsket hårvækst. Hos Nørmark’s Beauty i Glyngøre kan du forkæle dig selv med en skønhedsbehandling og lidt luksus i hverdagen. Karina Nørmark Pallesen byder dig velkommen i salonen.
Læs mere om Nørmark’s Beauty i Glyngøre på deres Facebook-side.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk