Nyt kloakdæksel letter arbejdsmiljø

ERHVERV:

Uni-Seals fra Silkeborg har udviklet et kloakdæksel lavet i kompositmateriale som et lettere og mere fleksibelt alternativ til det traditionelle jerndæksel. Uni-Cover komposit 315 mm, 40 tons kloakdæksel fra Uni-Seals er en revolutionerende let nyhed på det danske entreprenørmarked i 2015.

De brønddæksler man benytter i dag er udført i støbegods/jern og vejer omkring 50 kg. Uni-Cover komposit 315 mm, 40 tons kloakdæksel vil med sin lave vægt på kun 18 kg (inkl. dækslet) i aller højeste grad forbedre arbejdsmiljøet for de arbejdere, der hver dag skal håndtere og nedgrave brønde/brønddæksler i veje og fortove.

Produktets store værdi findes i den væsentligt mindre vægt end tilsvarende produkter i jern – en forskel på op til 32 kg. Samtidig er Uni-Cover komposit 315 mm, 40 tons kloakdæksel med en belastningsklasse på 40 tons egnet til brug i både indkørsler (12-15 tons belastning) og veje (40 tons belastning) og er prissat, så man kan tillade sig at benytte sig af én og samme model uanset hvor den anvendes.

Uni-Cover komposit 315 mm, 40 tons kloakdæksel er skabt for at forbedre arbejdsmiljøet, men har også den store fordel, at det er mere miljøvenligt og holder sig i langt flere år end tilsvarende produkter af jern.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk