Ny miljøvenlig delivery knallert med el-motor

ERHVERV:

Ny miljøvenlig delivery knallert med el-motor kører op til 50 km på en opladning. En fleksibel løsning til forretninger og virksomheder med et begrænset transportbehov.
Og importøren bor i Roslev.

Nu er det både grønnere og mere økonomisk at transportere varer og gods rundt i lokalområdet. MGB delivery knallerten, som også klarer tunge laster, er videreudviklet til en ny el-drevet version. En fleksibel løsning til forretninger og virksomheder med et begrænset transportbehov.

Importøren af den finurlige el-drevne knallert er Thomas Møller Pedersen, Roslev.

Med op til 50 km på en opladning, som koster cirka 1 krone, er knallertens 60 Volt el-motor særdeles billig i drift. Den fås med en effekt på op til 3000 Watt og får strøm fra en batteripakke med en kapacitet på op til 45 Ampere-timer. Der er nem adgang til batterierne, som er placeret under ladet.

Stort lad

Ladet på 90x100 cm er beklædt med stål, kan tippes og tager en last på helt op til 250 kilo. I praksis anbefales det at køre med mindre, så knallerten er lettere at styre gennem trafikken.

Når man drejer på gashåndtaget, sikrer teknologien i knallertens styreenhed, at el-motoren hele tiden tilføres den rigtige mængde af strøm. Ved at bruge ECO-funktionen kan der spares energi, eksempelvis når man har læsset varerne af.

Sikker kørsel

Delivery knallerten sættes let i bak med R-knappen på styret, og sikkerheden er høj med hydrauliske skivebremser på alle 3 hjul, plus parkeringsbremse. Under kørslen giver LED-displayet overblik, blandt andet over batteri-tiden, og der kan tankes op i enhver 230 V stikkontakt.

MGB delivery knallerten fås i farverne sort, vinrød metallic og blå. Markedsføres i Danmark af TMP, der henviser til nærmeste forhandler på www.tmp.dk

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk