Ny leder til Enjoy Limfjorden

Peter Emsenhuber Graversen, ny leder af Enjoy Limfjorden
Foto: SET
Peter Emsenhuber Graversen, ny leder af Enjoy Limfjorden
ERHVERV:

Turismesamarbejdet Enjoy Limfjorden har ansat ny leder af samarbejdet. Det blev den 31-årige Peter Emsenhuber Graversen, der kommer fra en stilling som Marketing- og salgschef i Aktiv Danmark hos Dansk Turistfremme.

Ansættelsesudvalget består af de fem kommuners turistchefer samt kommunaldirektør Claus Damgaard, Struer Kommune og her var der stor enighed om, at Peter Graversen har den rette profil til opgaven.
Turismechef Alice Bank Danielsen udtaler: ”På bagrund af to samtaler og test er vi sikre på, at Peter Graversen er den rette person til at lede Enjoy Limfjorden. Peter har såvel den rette uddannelse, rette erfaring og de nødvendige ambitioner og visioner, der skal til for at bringe Enjoy Limfjorden videre. Vi glæder os derfor til samarbejdet med Peter, der starter i det nye job d. 15. maj”.

Jeg glæder mig til at komme i gang med mit nye job. Jeg kender Limfjordsegnen som et skønt område, og jeg er selv opvokset i Jebjerg nord for Skive. Jeg ser store muligheder for turismeudvikling i området og mener, at jeg kan bidrage til at fremme egnens mange muligheder, tiltrække flere turister til Limfjorden og øge turismeomsætningen i vores område” fortæller Enjoy Limfjordens nye leder Peter Emsenhuber Graversen.

Enjoy Limfjorden er et turismesamarbejde mellem Lemvig, Struer, Holstebro, Skive og Viborg kommuner. Det startede som et projekt under Grøn Vækst i 2012 med fire kommuner med projektleder Karin Juul Jensen i spidsen. Projektet er afsluttet, men samarbejdet fortsætter i nyt regi og er ved årsskiftet udvidet med Viborg Kommune.
 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk