NY CHEF I KARUP LUFTHAVN

ERHVERV:

Frans Bjørn-Thygesen begynder som lufthavnschef i Karup Lufthavn den 8. april 2016. Han har stor erfaring med ledelse, virksomhedsrådg

ivning og erhvervsudvikling i det midtjyske - og en privat passion for luft under vingerne.

Frans Bjørn-Thygesen er 53 år, bor i Herning og har de seneste tre år drevet konsulentvirksomheden Cleantech Leadership - og så er han lektor på deltid og ved at uddanne sig som privatpilot ved Midtjysk Flyverskole.

Han har adskillige års erfaring fra direktørstillinger i regionale erhvervsfremme virksomheder i perioden 2003-2012. Herunder direktør i Regional ErhvervsService, afdelingschef for vækstvirksomheder i Væksthus Midtjylland og direktør i den nationale Brintteknologi forening, HIRC, samt direktør i Region Midtjyllands Turismeudvikling.

Han har også arbejdet med turisme- og destinationsudvikling i projektsamarbejde med danske lufthavne.
Formand for Karup Lufthavn, H.C. Østerby, byder den nye lufthavschef velkommen:
- Bestyrelsen og personalet ved Karup Lufthavn glæder sig til samarbejdet og til at udbygge den positive udvikling i passagertallet, som er for øjeblikket. Frans kommer med mange spændende kompetencer og skal have fokus på kerneopgaven med ruten mellem Karup og København. Men han vil også se på nye muligheder for udvikling af lufthavnen, siger H.C. Østerby.
Vil bygge videre på den nye optimisme.
- Jeg glæder mig til at tage del i videreudviklingen af Karup Lufthavn, som netop har haft 50 års jubilæum som vores regionale lufthavn for det midt- og vestjyske erhvervsliv. Man har gennem årene opbygget en effektiv og veldrevet lufthavn i Karup, og i takt med den nye optimisme i erhvervslivet er lufthavnen nu også via samarbejdet med flyselskabet DAT, Danish Air Transport, igen kommet ind i en stabil og positiv udvikling, siger Frans Bjørn-Thygesen.

- Lufthavnen har meget erfarne og dygtige medarbejderteams, som jeg ser frem til at samarbejde med omkring en rentabel drift og udvikling af Karup Lufthavn. Så den også fremad er den hurtigste, billigste og sikreste forbindelse til København - og også gerne til andre destinationer udenfor Danmark, tilføjer den nye lufthavnschef.

Bjørn-Thygesen er også ekstern lektor på Aarhus Universitet i teknologibaseret forretningsudvikling på det internationale civilingeniørstudie og HD i Afsætning på AU Herning.
I perioden 1993-2003 har han været virksomhedsrådgiver indenfor marketing og virksomhedsudvikling, som adm. direktør og partner i Effectiv Reklame & MarketingBureau.

Frans Bjørn-Thygesen har en erhvervsøkonomisk lederuddannelse som HA fra AU/HIH og Cand.Merc. et Aud. fra Handelshøjskolen i Aarhus samt en international IAA i marketing og kommunikation.
Han afløser Erik Jakobsen, der går på pension efter 22 år på posten som chef for Karup Lufthavn.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk