Ny cateringvirksomhed etablerer sig i Durup

Foto: Grillfætter Catering
ERHVERV:

Den nyetablerede cateringvirksomhed Grillfætter Catering etablerer sig på Hovedgaden 21 i Durup og overtager dermed de tidligere slagterlokaler.   

’Vi har et stykke tid kigget på egnede lokaler i Durup’, begynder Nicolai Metner, som ejer det nye firma og i denne forbindelse har et tæt samarbejde med fætteren Søren Skyldahl. ’Der opstod pludselig en uventet mulighed i den tidligere slagterbutik på Hovedgaden 21. Derfor kom det hele til at gå op i en højere enhed’, uddyber Nicolai Metner.

Han forklarer videre, at baggrunden for etableringen er, at de to fætre har oplevet en stor efterspørgsmål på deres cateringprodukt, hvor de blandt andet tager ud og griller helstegt pattegris. Derfor vil de give denne forretningsdel et større fokus, mens de fastholder både udlejningsdelen i Durup og cafedelen i Nykøbing.

’Allerede 1. februar har vi en samarbejdsaftale med Dagli’Brugsen i Durup, hvor vi leverer blandt andet sandwich, som kan købes i brugsen på samme måde som i dag. Selve lokalerne i Hovedgaden 21 forventer vi at overtage 1. marts’.

Cateringdelen har i øjeblikket flest kunder på Mors, mens udbredelsen endnu ikke er så stor på Salling. Men det har de to samarbejdspartnere tænkt sig at ændre på.

’Vi ser en god mulighed for at styrke vores forretning ved at melde vores nye firma ind i Skiveegnens Erhvervs- & Turistcenter og deres lokale erhvervsnetværk i Durup. På denne måde får vi både mulighed for sparring, en øget synlighed og samtidig adgang til en stort netværk af virksomheder’, forklarer Nicolai Metner afslutningsvist.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk