NIC Denmark trodser Corona-krisen og laver millioninvestering

Direktør og Partner Helle Frostholm Skærbech (tv) – Manager og partner Arne Spicer Lindgren (th)
Foto: NIC Denmark 2020
Direktør og Partner Helle Frostholm Skærbech (tv) – Manager og partner Arne Spicer Lindgren (th)
ERHVERV:

NIC Denmark, der producerer innovative og tidsbesparende inddækningsløsninger, har trodset Corona-krisen og laver millioninvestering i nye maskiner og nyistandsatte lokaler i Glyngøre.

- vi er upåvirkede af Corona-krisen og har haft fuld produktion de seneste tre måneder. Vi har haft ordretilgang i perioden og vores ordrebeholdning ser tilfredsstillende ud. Herudover forventer vi, at Folketingets udmelding om åbningen af midlerne fra Landsbyggefonden til renovering af de almennyttige boliger, vil øge efterspørgslen efter vores produkter, siger direktør Helle Frostholm Skærbech.

Kvalitetsløsninger med bedre økonomi
NIC har siden starten i 1999 særligt haft fokus på et produkt, der i dag danner grundlaget for de skræddersyede løsninger, der tilbydes kunderne.

- vi har videreudviklet opstartsidéen fra ClipOn Lysninger, til de mange forskellige inddækningsløsninger, man ser i dag. Vi tilpasser løsningerne til kundens behov uanset om der er tale om vindueslysninger til ovenlys, runde eller buede vinduer eller andet. Vi leverer samtidigt vinduesplader/bundstykker, opkappet i ønskede fixmål og hovedsagligt med laminatoverflade til mange af lysningssættene, fortæller Helle Frostholm Skærbech.

Fordelen med ClipOn er, ifølge Helle Frostholm Skærbech, at produkterne fra NIC Denmark er kendt for at være den nemme og tidsbesparende løsning, der samtidig giver en økonomisk gevinst.

- den traditionelle løsning er, at man først skal lave inddækningen på byggepladsen, herefter skal den monteres og så skal den males. Vores løsning er færdig og lige til at montere på få minutter, påpeger Helle Frostholm Skærbech.

Udover ClipOn har NIC Denmark også udviklet TCS (Tube Cover System), som bruges til rørskjulere, gardinkasser mv., samt vægbeklædningen WPS (Wall Panel System), som har vundet indpas til byggeprojekter over hele landet.

Millioninvestering i vækst
NIC Denmarks fortsatte vækst giver pres på selskabets nuværende produktionskapacitet og lokaler i WP Huset i Glyngøre.  

- vi er rigtigt glade for vores nuværende placering, men har akut brug for mere hensigtsmæssig plads til såvel administration som produktion og logistik. Det er bl.a. baggrunden for, at vi nu er gået i gang med at indrette næsten 4700 nye kvadratmeter lokaler i WP Huset, påpeger Helle Frostholm Skærbech.

Selskabets positive udvikling og de nye og bedre lokaler, giver mulighed for at sikre den fortsatte fremtidige vækst.

- vi udvider vores nuværende produktionskapacitet henover sommeren således, at vi er klar til at efterkomme den stigende efterspørgsel. Vi forventer at kunne indvie vores nye lokaler og maskinpark i august måned og vil delvist bruge nedlukningen i forbindelse med Industriferien til at komme på plads i de nye lokaler, siger Helle Frostholm Skærbech.

Læs mere på www.nordicinnercore.dk

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk