Netværksarrangement på Skive Festival

ERHVERV:

I forbindelse med dette års Skive Festival, har festivalen og SET / Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter indgået en aftale om et helt specielt tilbud til SETs medlemmer – kaldet Bizniz. Fredag den 2. juni kan medlemmer af SET opleve festivalen i Bizniz området med netværk, skøn musik og god mad i dejlige omgivelser.

-Vi har valgt at tilbyde Bizniz eksklusivt til SETs medlemmer – og håber, at ledelsen og/eller personaleforeningen – har lyst til deltage og få en fælles oplevelse på ”1. klasse”, fortæller SETs eventkoordinator Lise Korsgaard.

Ud over billet til Skive Festival indeholder arrangementet bl.a. indlæg fra Skive Festival og Business Danmark om oplevelsesøkonomi og om, hvordan man kan bruge oplevelser til at skaffe kunder. Efter indlæggene er der luksusbuffet i Bizniz området – og herefter er dagen til fri disposition på festivalpladsen på Bizniz terrassen med fri udsigt til Big Blue scenen.

Lise Korsgaard forklarer, at der er 4 forskellige billettyper i Bizniz tilbuddet: 1-dags- eller 4-dages billet h.h.v. med og uden 2 timers ad libitum drikkevarer. Og vi har naturligvis aftalt med Skive Festival, at en allerede indkøbt billet fratrækkes i prisen.

-Læs mere om Bizniz tilbuddet til SETs medlemmer på www.skiveet.dk, lyder opfordringen fra Lise Korsgaard, der gør opmærksom på, at tilmeldingsfristen er 1. maj for at komme

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk