Når kvalitetsmøbler bliver en livsstil

ERHVERV:

Jan Sørensen har sammen med sin hustru Jette haft en omfattende selvstændig virksomhed med flere forskellige arbejdsfelter og med 80 ansatte. I dag er det meste solgt fra og ægteparret har helliget sig design, produktion og levering af kvalitetsmøbler og -inventar til alle hjemmets og kontorets rum.

Udenfor på butikkens gavl kan man stadig se logoet for det, der indtil midten af 1990’erne var en vigtig del af den samlede koncern: De store bogstaver NSSO pryder nemlig fortsat gavlen. Men selvom Multika – dansk køkkensnedkeri også ligger på Aakjærvej 60 ved Grønning, så udføres der ikke længere hverken El-opgaver eller totalentrepriser.  Derimod arbejder virksomhedens p.t. 6 ansatte udelukkende med design, produktion og levering af håndlavede kvalitetsmøbler og -inventar. En del af arbejdet foregår i samarbejde med eksterne samarbejdspartnere såsom arkitekter og designere og ambitionerne er fortsat store.

’Vi tror på, at der er en stærkt stigende efterspørgsel efter kvalitetsprodukter, som naboen ikke har’, begynder Jan Sørensen. ’Og det passer rigtig godt med, at vi hver gang laver alt fra bunden og i hånden, så der kun findes denne ene unikke løsning, der er afpasset kundens behov’.

Han forklarer videre, at Multikas leverandører også er leveringsdygtige i unikke løsninger. Eksempelvis er armaturer ikke blot en hyldevare, men et produkt, der skal bestilles, inden det produceres og leveres.

Ved en tur rundt i de flotte udstillingslokaler på adressen ved Grønning, får man syn for sagen. Og noget af det mest iøjnefaldende er de unikke håndvaske, der er udført i træ. Jan Sørensen forklarer: ’For ca. 20 år siden fik jeg ideen med at lave langtidsholdbare håndvaske i træ. Derfor gik jeg i gang med at teste forskellige måder at imprægnere/lakere træet, så det kan holde til det store slid, der er på træ i en håndvask’.  

Jan Sørensen fandt frem til en unik, slidstærk og vedligeholdelsesfri løsning, som Multika i dag bruger på alle andre træoverflader, der skal leve et hårdt (og langt) liv, eksempelvis køkkenbordplader.

Baggrundsinformation om Multika – dansk køkkensnedkeri:
Virksomheden blev etableret i 1983 og designer, producerer og leverer kvalitetsmøbler til alle rum.

I den mere kulørte afdeling kan oplyses at Multika har været eneforhandler i Danmark på Rolex armaturer – faktisk er virksomheden fortsat eneforhandler, da den stadig har et større restparti originale armaturer, der bærer navnet Rolex.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk