Mere liv i det Gamle Rådhus i Durup

Joachim L. Ø. Olesen kommer til det gamle rådhus i Durup
Joachim L. Ø. Olesen kommer til det gamle rådhus i Durup
ERHVERV:

En af lejerne i Rådhuset i Durup, TR Consult, får pr. 1. september en praktikant fra Aalborg Universitet tilknyttet virksomheden i 3 måneder. Forventningerne er store.
’Udover at der i en periode bliver et ansigt mere at støde på i Rådhuset, forventer jeg, at vi kan sætte yderligere skub i nogle af de aktiviteter, vi allerede har fingrene i’, fortæller Thomas Rosenkrands, der er direktør for TR Consult.

Det vil især være de aktiviteter, der handler om lokale erhvervsnetværk, der vil være i fokus under praktikken.

’Vi er allerede godt i gang med Vækst i Durup, men vi jo gerne gøre det endnu bedre og samtidig dele de gode erfaringer med andre. Og på disse områder er jeg sikker på, at en universitetsstuderende med frisk viden om digitale medier kan bidrage positivt til udviklingen – både for området og for min virksomhed’, forklarer Thomas Rosenkrands, som er rigtig glad for, at det lykkedes TR Consult at tiltrække en universitetsstuderende til Durup.

Også for Joachim L. Ø. Olesen er forventningerne høje til den kommende praktik: ’I mit studie har jeg arbejdet alsidigt med forretningsudvikling i forbindelse med kommunikation og digitale medier. Jeg glæder mig til at inddrage de værktøjer og den viden jeg har, i arbejdet med netværk i landdistrikterne’.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk