Meget andet end helikopter og nåle

Foto: Lise Møldrup, Foldberg Kurser
ERHVERV:

Lokalt er Hans Erik Foldberg verdensberømt for sin helikopter og for sin store erfaring med akupunktur. Men faktisk har han i efterhånden mange år også drevet en effektiv kursusvirksomhed indenfor ledelse og personlig udvikling. Denne del af forretningen er med tiden vokset sig større. Lise Møldrup blev for 3,5 år siden ansat som chefkonsulent med ansvar for den fortsatte udvikling af kursusområdet.       

- Siden jeg startede i 2015 har jeg blandt andet været medunderviser på de ledelseskurser, som Hans Erik har udviklet gennem de seneste par årtier. Her har vi fokus på, at det tager tid at udvikle sine lederkompetencer i en travl hverdag – og at man skal arbejde med det til daglig før det rigtig flytter noget, forklarer Lise Møldrup. 

Foruden ledelse er personlig udvikling et vigtigt indsatsenområde for Foldberg Kurser.

- Noget af det, som både ledere og medarbejdere tumler med i en ofte alt for hektisk hverdag, er stress, fortsætter Lise Møldrup. Hun forklarer videre, at danske tal fra 2015 viser, at hver 3. kvinde og hver 5. mand vil blive sygemeldt med stress i en periode på minimum 3 måneder i løbet af deres arbejdsliv. Stress koster vores samfund 40 millioner kroner – om dagen!

Hos Foldberg Kurser har man identificeret 3 fokusområder, som hver for sig har stor betydning for det samlede stress- og trivselsniveau hos den enkelte: tidsoptimering, manglende fokus i en presset hverdag samt optimering af samarbejdet.

- Vi oplever, at de fleste har udviklingsmuligheder indenfor alle 3 fokusområder og dermed markant kan mindske risikoen for dårligt samarbejde, at miste overblikket og at blive ufokuseret – for at mindske risikoen for en sygemelding, fortæller Lise Møldrup. For os er det hele menneske altid omdrejningspunkt og vi får det optimale til at ske, så den enkelte opnår personlig styrke, fortsætter hun.

Lise Møldrup forklarer afslutningsvist, at virksomheden derfor har udviklet 3 korte kurser, hvor deltagerne får konkrete værktøjer, som de kan bruge med det samme til henholdsvis tidsoptimering, holde fokus og forbedring af samarbedjet. Kurserne udbydes i starten af 2019 og tilmelding foregår via Foldbergs hjemmeside.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk