Med 150 kilometer i timen i Breum

ERHVERV:

Normalt er hastighedsgrænsen 50 km/t i danske byer – heriblandt Breum. Men den 15. juni 3-dobles denne grænse i forbindelse med ’Breum Road Race meet’.

’Vi glæder os til at vise tilskuerne, hvad de forskellige mindre motorcykler kan’, begynder Johan Kjær fra Global Pigs, som er koordinator på eventen. ’For selvom hestekræfterne er mindre, så bliver der masser af ræs at kigge på’, forklarer han og understreger, at hastigheden kan komme helt op på 150 km/t forbi tilskuerne på langsiderne.

’Med al den mekanik og den høje fart, er vi selvfølgelig også behørigt forsikret med en sum på 7 millioner kroner, hvis det værst tænkelige skulle ske’, afslutter Johan Kjær.

’Breum Road Race meet’ har sin rod i ’Road Racing’, som er et hastighedsløb for motorcykler på lukkede asfaltbaner såsom Jyllandsringen, Ring Djursland og Padborg Park. Løbet i Breum er et ’Mini Road Racing’, som har tre kategorier med max. 20 ryttere i hver: Klassiske knallerter, kåbe motorcykler og Motard motorcykler.

For alle tre kategorier vil der både være trænings- og opvisningsløb, og der er fortsat mulighed for at tilmelde sig som rytter.

Motorløbet foregår som et led i den årlige byfest i Breum, som Breum Borger- og Landboforening er med til at arrangere. 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk