Matchrace som landkrabber

ERHVERV:

Mandag aften fik 10 lokale erhvervsledere én på opleveren, da de deltog i et matchraceevent på Skive Fjord – arrangeret af GoSail A/S og ejerkredsen bag Hotel Strandtangen.

For GoSail var aftenens matchrace en god optakt til den 5. og 6. september, hvor GoSail og SET / Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter inviterer egnens erhvervsliv til et tilsvarende matchrace arrangement på Limfjorden ud for Glyngøre.

Efter en kort introduktion blev de 10 deltagere fordelt på 2 både – med hver sin instruktør ombord. Kapsejladsen var herefter lagt i hænderne på deltagerne, der selv skulle styre båden, håndtere sejlføring og bestemme kursen. En spændende og udfordrende opgave, der krævede stærkt samarbejde og optimal kommunikation deltagerne imellem.

SETs bestyrelsesformand, direktør Gregers Frederiksen fra Salling Entreprenørfirma, fortæller om oplevelsen: -Det krævede godt nok sin mand, for vi er jo alle sammen vant til at være den, der står ved roret og bestemmer kursen. Her var vi pludselig 5 ”kaptajner”, der skulle arbejde sammen, blive enige og tage beslutninger - på et splitsekund. Heldigvis fik vi både før, under og efter sejladsen en fantastisk feedback fra instruktøren. Om sejladsen, naturligvis – men ikke mindst om ”kaptajnernes” samarbejde. Gregers Frederiksen sammenfatter dagen således: -Det var ekstremt udfordrende, utrolig lærerigt og - undskyld udtrykket - skide sjovt. 

Arrangementschef Tanja Bonde, Kulturcenter Limfjord, supplerer: -Vi havde en udfordrende, men rigtig spændende dag –. Og selv om kommunikationen og samarbejdet - specielt i starten - måske ikke fungerede optimalt, kom vi efterhånden efter det.  Kapsejladsen var en god lektie i, hvor vigtigt det er at være tydelig for at undgå misforståelser.

Hun tilføjer: - Der var en fantastisk stemning hele vejen igennem. Tiden fløj af sted, og vi grinede meget - både af - og med hinanden. Jeg kunne rigtig god tænke mig at gøre det om engang.

I lighed med arrangementet mandag, tilbydes SETs og GoSails to matchrace-dage i september som et anderledes teambuilding/ netværksarrangement, hvor deltagerne, ud over en blanding af teambuilding og networking, får en uforglemmelig oplevelse på Limfjorden.

Såvel Gregers Frederiksen som Tanja Bonde opfordrer Skiveegnens erhvervsliv til at melde sig til kapsejlads enten den 5. eller 6. september. - Det er en fantastisk oplevelse, som du bør unde dig selv, konkluderer de samstemmende.

Interesserede kan læse mere om program, pris, tid og sted – og tilmelde sig – på www.skiveet.dk.

Matchrace som teambuilding og netværksarrangement

Arrangør: SET
Tid / Sted: Glyngøre Havn
Onsdag, den 5. september kl. 14.00 eller
Torsdag, den 6. september kl. 9.00

Pris:
SET medlem: 799 kr. ex moms
Øvrige deltagere: 1.295 kr. ex moms

Tilmelding: www.skiveet.dk / arrangementer
Senest 29. august (deltagerne registreres efter først-til-mølle).

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk