Lokalt slaraffenland for de sy- og krea-glade

ERHVERV:

For indehaveren af MixetUp, Linda Mosegaard, har hendes krea-gen og passion for at kreere unikke designs ført til, at hun har åbnet en webshop med stof og sytilbehør. Udover netsalget tilbyder hun lidt ekstra til sine kreative kunder.     

For indehaver af webshoppen MixetUp, Linda Mosegaard, har kreativiteten lige fra starten været en drivende kraft. Krea-genet kommer, ifølge hende selv, fra sin farmor, der har syet, strikket, hæklet og kniplet til sin familie hele sit liv.

Linda Mosegaard har altid brugt en stor del af sin tid på at designe og sy sine egne modeller. Derfor besluttede hun i 2015 at gøre sin passion til sit levebrød, da hun åbnede en netbutik med salg af metervarer og tilbehør til de, der ligesom hun selv, elsker at sy.

Linda Mosegaard fortæller: ’Kreativitet handler ikke kun om at sy nyt tøj. Det kan også være puder og tæpper til boligen, en taske til junior eller måske dukketøj. Kun fantasien - og materialerne - sætter grænser. En af de ting der er meget oppe i tiden er re-design, som er at omforandre noget til noget nyt.’

Og netop re-design har været i fokus hos MixetUp, da der i efteråret blev arrangeret et taskekursus. På dette kursus skulle deltagerne medbringe deres gamle læderjakker og kunne forlade stedet med en skøn ny taske under armen. ’Jeg trives rigtigt godt i den kreative proces, hvor jeg kan være med til at give inspiration til andre’, begynder Linda Mosegaard. ’Samtidig synes jeg, at det er fedt, når jeg kan lave noget, der er unikt – ligesom vi alle gjorde på ’Taske-kurset’ for nyligt’.

Netop på ’Taske-kurset’ kom deltagerne hjem med et produkt, som de med sikkerhed var de eneste indehavere af. Og at det samtidig var produkter, som man godt ville vise frem, illustrerer billederne på MixetUps Facebook-side.

Linda Mosegaard forklarer videre, at hun selv bliver rigtig glad, hver gang hun får noget, som andre tydeligvis har lagt tid og sjæl i. Det er en glæde, som hun er sikker på, at hun deler med mange andre. Derfor bruger hun en del kræfter på at give inspiration til anvendelsen af de metervarer og det sytilbehør hun sælger fra sin webshop. Hendes egne kreationer bliver ofte udstillet i butikken til inspiration for kunderne.

Webshoppen er den centrale del i hendes forretning. Her kan interesserede finde en lang række metervarer og sytilbehør – alt sammen i en god kvalitet, uden at det koster en bondegård. Herudover sælger MixetUp en del rester, hvor kunderne har mulighed for at gøre en ekstra god handel. Og er man mere til at mærke på varerne, inden man beslutter sig, så er der desuden mulighed for at komme fysisk på besøg til åbent hus eller efter aftale på virksomhedens adresse på Væselvej i Skive.

Baggrundsinfo:
MixetUp blev etableret i forår/sommer 2015 og er en webshop, der sælger metervarer og sytilbehør.

Webshoppen holder åbent døgnet rundt hele året.

Men for de kunder, som gerne vil se og mærke på varerne eller har behov for inspiration, råd og vejledning er der med jævne mellemrum åbent hus på adressen Væselvej 114 i Skive. Åbningsdagene kan ses på både hjemmeside og Facebook-siden.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk