Lokal erhvervsmand indtræder i bestyrelsen for Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest

ERHVERV:

Mandag den 20. maj var der generalforsamling hos Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest, som valgte at styrke sin bestyrelse med flere lokale erhvervsfolk, heriblandt Per H. Veile fra Durup.        

’Vi vidste allerede i starten af året, at vi skulle bruge mindst to nye medlemmer til vores bestyrelse’, begynder adm. direktør Thomas Rosenkrands, som sammen med den gamle bestyrelse har været på kandidatjagt i årets første måneder. ’Et af vores første forslag til nye bestyrelsesmedlemmer var Per H. Veile, som både har et kæmpe lokalt netværk og mange års erfaring med at sælge rådgivning via sit eget firma Cp Sourcing. Vi er derfor rigtig glade for, at Per stillede sig til rådighed’.

Han forklarer videre, at generalforsamlingen endte med at skulle vælge tre nye medlemmer, og at der derfor blev brug for alle de i alt tre kompetente kandidater bestyrelsen foreslog.

Per H. Veile ser også frem til samarbejdet med den øvrige bestyrelse og centrets medarbejdere: ’Jeg er overbevist om, at der er et vækstpotentiale for Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest. Men det kræver, at vi bliver endnu mere synlige som den oplagte eller foretrukne arbejdsmiljørådgiver. Det er et arbejde, jeg ser frem til at bidrage til som bestyrelsesmedlem’, udtaler han.

Thomas Rosenkrands supplerer afslutningsvis, at både han og centrets øvrige ansatte ser meget frem til samarbejdet med den nye bestyrelse, som ser således ud: Hanne Majdecki (formand), Jan Riis Bovbjerg (næstformand), Tage Odgaard Nielsen, Bent Gasberg og Per H. Vejle.

Baggrundsinformation om Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest:
Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest er autoriseret arbejdsmiljørådgiver inden for alle områder i arbejdsmiljøet. Centret har bred erfaring med arbejdsmiljø siden 1979 og har specialistviden inden for alle brancher. Samtidig er Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest en fondsejet virksomhed, som skal drives som en sund forretning uden aktionærer. Historisk set ændrede centret i 2009 navn fra BST Thy, Mors, Salling. Foruden arbejdsmiljørådgivning udbyder centret også den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse og andre kurser inden for arbejdsmiljøområdet.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk