Lokal autogenbrug blev Årets Autogenbruger 2019

Lasse Haubo Korsgaard modtog prisen sammen med sin søster, Lise Korsgaard.
Foto: Salling Autogenbrug
Lasse Haubo Korsgaard modtog prisen sammen med sin søster, Lise Korsgaard.
ERHVERV:

Tirsdag aften løb Auto Awards 2019 af stablen, hvor der blev overrakt 24 priser i branchen, ind i mellem et væld af underholdningsindslag leveret af Wallmans og Martin Brygmann som konferencier.

Aftenens anden pris, Årets Autogenbrug, gik til Salling Autogenbrug, som fik overrakt den prestigefyldte statuette på scenen i Cirkusbygningen i København.

”Det er mig en stor glæde at få lov til at løfte sløret for Årets Autogenbrug. Man kan sige meget pænt om autogenbrugere. Man kan sige de er autobranchen grønne figenblad, man kan sige de vores bæredygtige alibi eller man kan være sådan helt rørstrømsk og sige, at hos autogenbrugeren slutter det hele og noget nyt begynder. Smukt ikke sandt?” sådan sagde Adam Pade, som er redaktør for fagbladet, AUTObranchen, inden han tirsdag aften skulle overrække prisen som Årets Autogenbruger ved Auto Awards 2019.

De nominerede i kategorien Autogenbruger var Schmiedmann Nordborg, Salling Autogenbrug, Gørløse Autoimport, Sjelle Autogenbrug og Hammershøj Autoophug.

Vinderen i kategorien ”Årets Autogenbruger” vurderes ud fra om de er miljøcertificeret, offentlig godkendt, levering af den rigtige del til den rigtig bil i den aftale kvalitet, håndtering af reklamationer, miljøprofil, om de tænker nyt og kan omstille sig. Juryen består af en lang række eksperter i branchen.

Det var en stolt og glad autogenbruger der modtog prisen:

”Tusind, tusind tak. Det betyder sindssygt meget for os. Tak til hele virksomheden og alle der har stemt. Bonderøven kommer og tager prisen som Årets Hugger. Vi fester til I lukker og slukker” sagde Lasse Haubo Korsgaard i sin takketale.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk