Lokal arbejdsmiljøpris til 25.000 kr. oprettes

Foto: Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest
ERHVERV:

Fonden bag Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest har besluttet at oprette en lokal arbejdsmiljøpris med en samlet præmie på 25.000 kr. årligt. Formanden for fonden, der ejer arbejdsmiljøcentret, Bent Gasberg, forklarer:       

’Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest er sat i verden for at yde kompetent, lokal arbejdsmiljørådgivning’, begynder han. ’Som ejere har vi i fondsbestyrelsen ikke et krav om, at der skal genereres store overskud til fonden. Vi er interesserede i, at der sker en løbende udvikling til gavn og glæde for arbejdsmiljøet i lokalområdet, og at økonomien fortsat er sund’.  

Han forklarer videre, at fonden fra tid til anden har brugt dele af sit overskud på eksempelvis at sende udvalgte kursister gratis på efteruddannelse. Derfor ser han en årlig arbejdsmiljøpris, som en oplagt mulighed for at dele overskuddet med andre lokale ildsjæle.

Arbejdsmiljøprisens størrelse er på i alt 25.000 kroner. De 5.000 gives kontant til en ansat, der har gjort en særlig indsats for arbejdsmiljøet. Yderligere 5.000 kroner kontant samt et klippekort til Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest på 15.000 gives til en virksomhed, der har gjort en særlig indsats for arbejdsmiljøet.

Indstilling af kandidater vil blive åbnet op i løbet af juni.

Den lokale arbejdsmiljøpris uddeles første gang i den europæiske arbejdsmiljøuge, som hvert år ligger i uge 43. I denne europæiske arbejdsmiljøuge afholder Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest som vanligt sin egen arbejdsmiljødag om torsdagen. Her vil prisen bliver uddelt som en afslutning på dagen.  

Baggrundsinformation om Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest:
Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest er autoriseret arbejdsmiljørådgiver inden for alle områder i arbejdsmiljøet. Centret har bred erfaring med arbejdsmiljø siden 1979 og har specialistviden inden for alle brancher. Samtidig er Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest en fondsejet virksomhed, som skal drives som en sund forretning uden aktionærer. Historisk set ændrede centret i 2009 navn fra BST Thy, Mors, Salling. Foruden arbejdsmiljørådgivning udbyder centret også den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse og andre kurser inden for arbejdsmiljøområdet.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk