Kursus i den nye EU-udbudslov

ERHVERV:

Den nye udbudslov er trådt i kraft, og det betyder, at udbudsproceduren nu er markant anderledes, når det gælder EU-udbud. Der skal blandt andet udfyldes flere dokumenter, ligesom proceduren også bliver elektronisk på sigt. Mandag, den 7. marts fra kl. 16.00-19.30 afholder SET / Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter -  i samarbejde med Skive Kommune - et tilpasset kursus om udbud af varer- og tjenesteydelser. Her vil udbudsekspert Steen Jensen fortælle deltagerne om det grundlæggende regelsæt vedr. udbud samt fremlægge fakta om den nye udbudslov. Efter sandwich og networking vil indkøbschef Laila G. Jensen fra Skive Kommune gøre rede for, hvad Skive Kommune gør på udbudsområdet.

-Og det er ikke en mr. hvem som helst, der skal fortælle om emnet, pointerer Lise Korsgaard fra SET -Steen Jensen er international anerkendt som specialist i offentlige udbud og er en meget brugt foredragsholder i Danmark og i udlandet – og   indehaver af konsulentvirksomheden Steenjensen.com ApS, der primært har fokus på at støtte og rådgive virksomheder i at afgive tilbud til offentlig ordregivere.  

Steen Jensen har bl.a. tidligere været kommunal indkøbschef bestyrelsesmedlem i IKA (Foreningen for offentlige indkøbere) og har siden 2006 arbejdet for EU-Kommissionen med EU udbudsretlige opgaver rundt om i hele EU. Siden 2007 har han også løbende haft opgaver for bl.a. OECD, USAID, FN og Den Sydkoreanske Regering, hvor opgaven var at træne og undervise Sydkoreanske virksomheder i tilgangen til EU og FN udbud på globalt niveau.

Lise Korsgaard siger om kursusdagens emner: -Det er umuligt at nævne det hele, og det er jeg heller ikke nok inde i stoffet til at kunne gøre kvalificeret, men blandt emnerne vil være: Bliver offentligt udbud nemmere med den nye udbudslov? Markedsdialog. Kortere tilbudsfrister. Nye udbudsformer. Mere gennemsigtighed i tildelingskriterierne og udvælgelse af ansøgere. ESDP- dokumentet. Mulighed for at ophæve en allerede indgået kontrakt. Enklere regler for Indkøb under EU tærskelværdien.

Både under Steen Jensens og Laila G. Jensens indlæg vil der naturligvis være tid og plads til spørgsmål og dialog. SET opfordrer alle interesserede til at tilmelde sig via skiveet.nemtilmeld.dk.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk