Konferencen ´Væksten er online´

Foto: SET
ERHVERV:

I Kulturcenter Limfjord afholdes den 18. november konferencen 'Væksten er online'. Her vil en række fremtrædende personer fra e-handelsbranchen komme med tips og tricks samt værktøjer og ny viden til, at deltagerne kan gå hjem og bruge det i deres egen e-shop.

Konferencen stiller bl.a. skarpt på:

  • Hvordan e-shops optimeres
  • Hvordan brug af e-mail markedsføring bliver til salg
  • Hvordan spacemanagement anvendes i en e-shop
  • Hvordan du kommer fra landsby til landsdækkende med dit salg

Det er ingen hemmelighed at flere og flere handler over nettet. Der bliver købt tøj, elektronik, dagligvarer, rejser, mv. Fordelene ved e-handel er mange. Der er åbent døgnet rundt, varerene kan som oftest findes billigere, det er muligt at returnere varen igen, hvis den ikke levede op til forventningerne og der kan handles anonymt. Ifølge Foreningen for Dansk Internet Handel (FDIH) har danskerne foretaget i alt 69,6 mio. handler til en værdi af 43,7 mia. kr. på internettet i første halvår 2015. Der er en stigning på 21% i forbrug og 24 % i antallet af handler i forhold til 2014.

Konferencen 'Væksten er online' afholdes af Erhvervsakademi Dania i samarbejde med Skive Kommune, Skive Handel, Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter, Dansk Erhverv og IT Forum. Konferencen er en del af projektet E-Hub, hvor der afholdes både kursusforløb og konference. Konferencen afholdes i Kulturcenter Limfjord i Skive.

Læs Erhvervsakademi Danias pressemeddelelse her

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk