Kom med bag om nordens største vandsportsfestival WATERZ

ERHVERV:

Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter (SET) har siden maj 2018 arbejdet med lokal eventudvikling i et projekt støttet af Skive Kommune og Landdistriktspuljen. 

Flere af de mindre events i området har gennemgået et rådgivningsforløb som har givet inspiration og nye kræfter til arbejdet med at arrangere lokale begivenheder. Én af deltagerne på forløbet udtaler:

”Dejligt at blive guidet mod højere kvalitet uden at føle, at det man plejer at gøre, er helt ubehjælpsomt”

Undervejs i forløbet har foreninger og virksomheder også fået tilbud om at deltage i inspirerende foredrag og kurser. Der har bl.a. været foredrag med Poul Martin Bonde fra SMUKfest og Jan Michael Madsen fra Tordenskjoldsdagene i Frederikshavn.

D. 21. august er der igen ny inspiration til alle i kommunen som arbejder frivilligt eller professionelt med arrangementer og events. Denne gang er der fokus på vandet når projektleder for WATERZ vandsportsfestival i Hvide Sande – Katrine Kock Frandsen – besøger SET. Foredraget har fokus på de udfordringer man står med som eventarrangør, hvad enten der er tale om en byfest eller en stor international event; sponsorarbejde, markedsføring, organisering og måske vigtigst af alt, arbejdet med at rekruttere og fastholde de frivillige som ofte udgør en stor del af arbejdskraften bag en event.

I september inviterer SET interesserede borgere på bustur til Hvide Sande for at besøge vandsportsfestivalen WATERZ. Gæsterne vil få en guidet rundvisning på pladsen. Der vil være rig mulighed for at se konkurrencer i discipliner som SUP board og langdistance sejlads, men der vil også være mulighed for at komme bag om festivalen til fx presseområdet og mad- og festområdet.

Erhvervskonsulent Marlene Rasmussen fra SET håber at se mange deltagere til begge arrangementer.

”Vi glæder os rigtig meget til at se Katrine i Skive. Vores 190 km. kystlinje i Skive kommune inviterer til vandsport og aktivitet, og derfor er det selvfølgelig oplagt at lade os inspirere af events som også har fokus på vandet. Vi håber at se mange lokale til begge arrangementer så vi sammen kan være med til at styrke eventudviklingen i Skive kommune – til glæde for borgere og turister”.

Tilmelding til de to arrangementer kan ske på SET’s hjemmeside www.skiveet.dk

Kom med bag om nordens størte vandsportsfestival WATERZ - foredrag
Tid: Onsdag d. 21. august kl. 17 – 19
Sted: SET, Brårupgade 18c, 7800 Skive
Tilmelding: www.skiveet.dk
Pris: Gratis (50 pladser)

Studietur til WATERZ
Tid: lørdag d. 7. september kl. 8.30 – 17.30
Sted: Fælles afgang fra SET, Brårupgade 18c, 7800 Skive
Pris. Gratis (Først til mølle – 45 pladser)

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk