Købmandssønnen Ole Fly Plejdrup vender hjem

Foto: Ole Fly
ERHVERV:

I starten af 70’erne drog købmandssønnen fra Brårup, Ole Fly Plejdrup, ud i verden. Nu er han tilbage i spændende og dynamiske rammer med nyåbnet afdeling på Østerbro 7 i Skive.

Ole Fly Plejdrup er født og opvokset i Skive – og det er han stolt af. Skive er en dejlig by med gode, sunde værdier. Men den store verden lokkede, og i 1971 startede Ole på Aarhus Handelshøjskole. Sidenhen er det blevet til en god portion erfaring som indehaver af adskillige reklamebureauer, hvor han har samarbejdet med store danske virksomheder som Vestas, Mærsk, Grundfos, Danfoss, Stark, home m.fl., og nu er han klar med en ny afdeling i Skive.

”Jeg er privilegeret med et kreativt team, der i tæt samarbejde med vores kunder udarbejder unikke løsninger, som skaber værdifulde resultater. Med hovedkontor i Aarhus bliver vores kreativitet inspireret af storbyens pulserende liv. En inspiration vi gerne vil blande med Skives stolte traditioner,” siger Ole Fly Plejdrup, indehaver af Ole Fly Reklamebureau.

Skiveafdelingen styres af Daniel Hübertz, der som kontaktchef og art director har den primære kontakt til kunden. Daniel har sin erfaring fra bureauverdenen og nogle af Danmarks største designvirksomheder. Med fokus på branding, strategi, dansk design og online markedsføring spænder hans viden bredt.

Ole og hans team kan hjælpe med stort set alt indenfor markedsføring og pr; en ny grafisk identitet, branding, strategi, webdesign, online markedsføring, almindelige tryksager, storformat m.m.

”Det syder og bobler i Skive. Der er gang i innovationen, udviklingen og iværksættere skyder frem. Det er vigtigt, at vi i Skive gør os umage for at gå forrest i udviklingen af vores område, så vi vinder kampen om de unge tilflyttere over nabobyerne Thisted, Viborg, Holstebro og Aars. Vi skal vise omverdenen, at der er gang i byen – Skive skal markeres på landkortet,” siger Ole Fly Plejdrup.

Ole er barnefødt i Skive og har mange følelser for byen og hele egnen. Han kender de mange fantastiske steder i Salling og med sin ungdom i 60’erne har han stadig stor kærlighed til egnen.

”Den stadig tætte tilknytning til Skive og hele Sallingegnen gør, at jeg stortrives i området – og nu håber jeg, at jeg kan bidrage og give lidt tilbage. Det giver mig en stor energi at få lov til at være en del af de spændende tiltag, Skive Kommune har gang i. Det glæder jeg mig meget til,” siger Ole Fly Plejdrup.

Købmandssønnen er i den grad vendt tilbage, og Ole Fly og hans team er trygt landet på Østerbro 7, hvor de første kunder allerede har nydt godt af bureauets unikke løsninger. Ring gerne til Ole eller Daniel på 61 69 23 22 – de er klar til en snak om din markedsføring.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk