Kinesisk livsindstilling går hånd i hånd med netværk

ERHVERV:

Denis Musu er uddannet akupunktør fra både Danmark og Kina. Sidste år etablerede han sin første klinik, og i år er han blevet en del af erhvervsnetværket i Balling hos Skiveegnens Erhvervs- & Turistcenter.

’Den urgamle kinesiske tilgang til livet tiltaler mig meget’, begynder Denis Musu. ’Det handler om at se det hele menneske og de omgivelser, det indgår i. Derfor er ydmyghed og aktiv lytning vigtigt for at forstå den enkelte og finde frem til en god behandling’, uddyber han.

Netop ydmyghed og aktiv lytning er også vigtigt for at opnå et godt udbytte af erhvervsnetværket, som Denis Musu nu er klar til at blive en aktiv del af.

’Jeg håber, at jeg kan få udvidet min horisont – både i forhold til andre behandlere og i forhold til det lokale erhvervsliv generelt. Og så glæder jeg mig til rent praktisk at få et fysisk større netværk til andre virksomheder’.

 

Han forklarer videre, at han også ser frem til at gøre brug af den sparring han kan få hos Skiveegnens Erhvervs- & Turistcenter, herunder ikke mindst sparring omkring PR og pressekontakt.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk