Crowd Funding – skaf risikovillig kapital

ERHVERV:

Kender du til Crowd Funding? Det bør du måske gøre, hvis du har et projekt, som du mangler kapital til at kunne gennemføre!

Fur Moler Care – 100 % made by nature

Fur Moler Care er en hudplejeserie lavet på moler, fyldt med naturlige vitaminer og mineraler, som gør din hud blød og dit hår skinnende.

Kvinden bag hudplejeserien er Lisbeth Klode. Hun bor på Fur, hvor hun sammen med sin mand driver Fur Ø Gårdbutik. Det var her Lisbeth første gang fik ideen til at bruge moleret på egen krop, efter at spinderierne gentagene gange fortalte hende at hendes uld var langt blødere end uld fra andre får af samme race. Lisbeth fandt frem til at det måtte skyldes at hendes får gik på moler-skrænter og derved fik en masse vitaminer og mineraler gennem græsset.

Moleret er nøglen

Moleret er nøglen til produktseriens særlige egenskaber! Moler består af 55 mio. år gammelt lag af ler, deatome skaller og aske. Moleret har en evne til at absorbere fugten fra vand og olie, hvorefter det afgives som fugt til huden når cremen påføres.

Disse unikke egenskaber kombineres med naturlige håndplukkede ingredienser med hver et bestemt formål. For eksempel kamille for at berolige huden før du går i seng.

Den primære ingrediens i alle produkterne er brændt chokolade-moler. Produkterne indeholder derudover destilleret vand, Morsø rapsolie, Aloe Vera, Lanette voks, fedtsyre fra rapsolie, fedtsyre fra palmeolie, Natriumbenzoats, E-vitamin olie, A-vitamin og D-vitamin. Det er denne kombination, der i sidste ende giver dig bemærkelsesværdige effekter såsom fugtgivende, beroligende, blødgørende og det overordnede boost, som din hud og dit hår har brug for.

Business Innovation Denmark

Lisbeth Klode kontaktede tidligere på året Business Innovation Denmark, for at komme videre med sin idé. BID arbejder, på en no-cure-no-pay løsning, på at skaffe den viden og den kapital der skal til for at få Lisbeth Klodes drøm om en hudplejeserie med moler til at gå i opfyldelse. Lisbeth Klode ønsker at etablerer en produktion på Fur og skabe lokale arbejdspladser. For at komme der til skal der bl.a. bruges et produktionsanlæg og lokaler, en professionel grafisk profil og emballage. Til at finansiere dette søger Lisbeth Klode en investor. BID hjælper med at nå til denne investordialog og et skridt er at lave en crowdfunding kampagne for at finansierer et professionelt udtryk og emballage.

Mange bække små…

Køb Fur Moler Care igennem crowdfundingsiden Kickstarter – Crowdfunding er en måde at skaffe finansiering til en virksomhed, projekt eller spin-off, ved at spørge et stort antal personer om lille sum penge. I denne crowdfunding kampagne får du desuden produkter for pengene og får på den måde mulighed for at købe Fur Moler Care før alle andre!

Læs mere om det lokale projekt og evt. støt det her: https://lnkd.in/eERmSkX

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk