KCL varmer op til en ny sæson

Ny maskinpark klar til KCL´s mange brugere
Foto: KCL
Ny maskinpark klar til KCL´s mange brugere
ERHVERV:

Traditionen tro betyder august måned også starten på en ny sæson i Kulturcenter Limfjord (KCL). Selv om kulturprogrammet først starter op i september måned, så er en lang række andre af centrets forretningsområder allerede klar til den kommende sæson.

En varm sommer i KCL

Selv om vi kan se tilbage på en historisk lang og varm sommer, så har der på trods af de varme feriemåneder været pæn søgning såvel i biografen som i KCL’s badeland og motionscenter.

Og netop i motionscentret har KCL benytte sommerperioden til at få de sidste ting renoveret og malet i forbindelse med den store og gennemgribende renovering, som motionscentret gennemgik i 2017.

-Vi investerede sidste efterår i helt nye træningsmaskiner, og i den forbindelse fik vores fitnesscenter en total make-over, fortæller direktør Bent Mølgaard. For ikke at genere vore mange kunder for meget, så valgte vi at udskyde nogle enkelte ting til sommerperioden i år, hvor der naturligvis ikke er helt så travlt hverken på de mange hold eller til den individuelle træning.

-Hen over sommeren er samtlige døre i motionscentret blevet ny lakeret, og hele det store cafeområde ved motionscentret har også fået en omgang, forklarer Bent Mølgaard. Vores populære kaffestation er også blevet fornyet, og så har vi flyttet lidt rundt på møblerne, så der er blevet endnu bedre plads til afslapning, en gratis kop kaffe og socialt samvær i ”tredje halvleg” efter en omgang træning.

Også på møde- og eventsiden starter KCL op allerede onsdag 8.august, hvor der holdes et større dagsarrangement for Skive kommunes pædagoger og lærere.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk