Julen er kommet til Durup

Foto: TR Consult
ERHVERV:

Julen begyndte så småt i oktober i Blomsteriet i Durup, hvor de første julevarer kom på hylderne. I den ’nye’, større butik, som er vokset fra 15 - 75 m2, er der nu plads til langt flere varer indenfor indretning og interiør og et stort udvalg af julevarer. Indehaveren Anni H. Andersen fra Mors fortæller, at kunderne har købt løs af nisser og juletræer, så hun allerede nu kan melde udsolgt på de første julevarer.   

I midten af oktober kom den første af mange leverancer med julevarer ind af døren hos Blomsteriet i Center Salling i Durup. Selvom butikkens navn henviser til sortimentet af blomster og planter, så er der også godt fyldt op på hylderne med brugskunst, interiør og gaveartikler. Og nu altså også et større udvalg af julepynt.

Udover butikken i Durup er indehaveren Anni H. Andersen, som er Morsingbo, fast leverandør til Dagli’Brugsen i Nykøbing og Dagli’Brugsen i Frøslev, hvor hun leverer både blomster og planter og brugskunst og gaveartikler. Men Blomsteriets base er i Durup og det er her hun får leveret friske varer 3 gange i ugen. 

Blomsteriet er en ny virksomhed, som slog dørene op til en lille, hyggelig forretning på 15 m2 i Center Salling d. 1. marts. Men allerede efter knap ½ år kunne Anni se, at der var potentiale i at udvide lokalerne. Pr. 1. oktober kunne hun så byde velkommen til en større forretning på i alt 75 m2, da nabolokalet blev lagt til og taget i brug.

De ekstra kvadratmeter er fyldt godt op og udvalget er størst lige for tiden. I løbet af de seneste uger er der kommet leveringer fra 10 forskellige leverandører, som Anni har besøgt på indkøbstur ved messer eller i leverandørernes egne showrooms. De første julevarer bestilte hun helt tilbage i april-maj måned.

Anni fortæller: ’Jeg har udvalgt det bedste fra hver leverandør og har købt et sortiment af årets trends hjem, som, jeg tror, bliver et hit i år.’ Særligt de første julevarer, en nisse og et juletræ i keramik, har været et stort hit i Blomsteriet. ’De blev nærmest revet af hylderne’, siger Anni med et smil og fortæller videre: ’De besøgende er ofte positivt overraskede over udvalget i butikken. Men den samme vare kommer sjældent hjem igen, når den er udsolgt. Så det er med at slå til, mens udvalget er størst.’

November måned er ofte fyldt med de indledende juleforberedelser og det gælder også i Blomsteriet. Frem mod jul vil Anni lave masser af juledekorationer. Hun tilbyder både færdige dekorationer med advents- og kalenderlys, men også inspiration og materialer til gør-det-selv-folket, som gerne vil sammensætte en personlig dekoration.

Som noget nyt i anledningen af julen tilbyder Blomsteriet desuden færdige adventspakke-kalender. Man kan vælge en af de færdigindpakkede gavekurve med 4 overraskelser til hver søndag i advent. Eller man kan selv udvælge 4 gaver og få dem pakket flot ind. Anni fortæller, at det selvfølgelig også er en mulighed at vælge 24 forskellige ting og få dem pakket ind til hver af dagene i december frem til juleaften.

Baggrundsinfo:
I Blomsteriet specialiserer Anni H. Andersen sig i planter og blomster i et samlet koncept med færdige værtindegaver, skjulere, krukker, vaser, brugskunst og gaveartikler i alle prislag. Hun er fast leverandør til blomster- og brugskunstafdelingen i Dagli’Brugsen i Nykøbing og til Dagli’Brugsen i Frøslev.

Derudover kreerer og leverer hun bordpynt og dekorationer til oppyntning ved fester. Anni brænder særligt for at pynte op til livets store og små fester og selskaber. Anni har øje for, hvordan man kan skabe stemning og personlig stil til hjemmet og til fester med en kreativ kombination af blomster, brugskunst og naturens materialer. Som bestillingsarbejde laver hun naturligvis også unikke buketter og begravelsesbinderi. 

Blomsteriet har afholdt blomsterbindingskursus i samarbejde med AOF Skive i efteråret. Det var en succes, hvor holdet blev fyldt med 10 kursister. Derfor er der planer om at tilbyde et nyt kursus igen til foråret. Her undervises kursisterne i bordpynt, borddekorationer, kranse og plantedesign.

Anni arrangerer desuden gerne workshops, hvor der åbnes for besøg i Blomsteriet efter aftale. Det er et tilbud til foreninger eller andre grupper, som kan komme på inspirationstur, hvor Anni viser tips og tricks.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk