Julebusiness for iværksættere, rådgivere, virksomheder i Skive

Hør Thomas Grønnemark fortælle om ”Doven Energi” – Iværksætterens livsforsikring!
Foto: Thomas Grønnemark
Hør Thomas Grønnemark fortælle om ”Doven Energi” – Iværksætterens livsforsikring!
ERHVERV:

Hør Thomas Grønnemark fortælle om ”Doven Energi” – Iværksætterens livsforsikring!

Tirsdag den 15. december inviterer SET / Skiveegnens Erhvervs-og Turistcenter for tredje år i træk til Julebusiness for iværksættere, rådgivere, virksomheder – og andre med tilknytning til iværksættermiljøet.

Hovedideen bag Julebusiness, der i år afholdes i STEP1, er at samle egnens iværksættere, virksomhedsejere/ledere og deres samarbejdspartnere, så de kan netværke og ønske hinanden rigtig god jul mens de hygger sig med et par æbleskiver og et glas gløgg. Og naturligvis skal der – traditionen tro - også være lidt fagligt til Julebusiness. I år i form af et inspirerende foredrag med iværksætteren, foredragsholderen og forfatteren Thomas Grønnemark -  med udgangspunkt i hans helt nye bog, "Doven Energi".

Julebusiness er for alle, der kalder sig iværksætter og for alle andre, der gerne vil mødes og netværke – og ikke mindst høre bogaktuelle Thomas Grønnemarks input om ”Doven Energi”, som han kalder Iværksætterens livsforsikring.

-Iværksættere er passionerede for deres arbejde, og sådan skal det selvfølgelig være, understreger SETs eventmanager Lise Korsgaard, der selv er én af de dedikerede igangsættere. Hun fortsætter: -Passionen er med til at give iværksætterne succes og en mening med livet. Der er bare et MEN.

Forskere har fundet ud af, at hvis man elsker sit arbejde, er der stor risiko for, at man ikke får de åndehuller i hverdagen, som er livsvigtige for at undgå at brænde ud. Stress rammer mange iværksættere, fordi selvstændige har en ubegrænset arbejdspukkel.

-Men Thomas Grønnemark har heldigvis en løsning på den udfordring, lyder det fra Lise Korsgaard.  - Med udgangspunkt i den nye bog ”Doven Energi”, giver han Julebusiness-deltagerne et indblik i ”De 7 dovne principper” og i, hvordan klog dovenskab giver arbejdsglæde, stjernestunder og plads til at nyde livet

Kom til et underholdende foredrag med smil på læben og alvor i stemmen og hør Thomas Grønnemarks bud på, hvordan selvstændige kan komme i mål på den lange bane – uden at brænde ud.

Lise Korsgaard understreger, at det er gratis at deltage i Julebusiness, men at det alligevel kan anbefales at have lidt likvid kapital med, da deltagerne får mulighed for at købe signerede ”Doven Energi” bøger på dagen. Hun gør opmærksom på, at tilmelding er nødvendig af helt lavpraktiske årsager: antallet af æbleskiver og ditto stole.

-Tilmeld dig Julebusiness på skiveet.nemtilmeld.dk og få et par hyggelige og lærerige timer i godt selskab, siger Lise Korsgaard, der også minder deltagerne om at medbringe en stor stak visitkort til netværksdelen af arrangementet!

Fakta om Julebusiness 2015
Tirsdag d. 15. december 2015 , kl. 13:00 til 15:00
STEP1, Resenvej 85, Skive

Tilmelding via Skiveet.nemtilmeld.dk Senest mandag d. 14. december 2015   kl. 10:00 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk