Joan fra Thy-Mors Energi brænder for arbejdsmiljøet

Foto: Thy-Mors Energi
ERHVERV:

Joan Sunesen er receptionist hos Thy-Mors Energi. Hun er også en aktiv arbejdsmiljørepræsentant i virksomheden, og har et godt udbytte af at deltage i arbejdsmiljønetværket hos Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest.       

’Arbejdsmiljønetværket giver mig inspiration til min dagligdag som arbejdsmiljørepræsentant hos Thy-Mors Energi’, begynder hun. ’Jeg får både god inspiration fra andre medlemmer og forskellige faglige input, når vi mødes. Tilbuddene fra netværket dækker derfor mine behov som arbejdsmiljørepræsentant, uden at jeg skal bruge en masse tid på lange kurser eller lang transporttid’.

For Joan Sunesen har arbejdsmiljønetværket endog været en så positiv oplevelse, at hun har overbevist to kolleger fra Thy-Mors Energi om at være med. At det så også kunne lade sig gøre, at Thy Mors Energi stiller med 3 folk i arbejdsmiljønetværket hænger sammen med, at virksomheden gør meget for at fremme et godt arbejdsmiljø.

Hos Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest er man glade for de positive tilbagemeldinger, Joan og andre medlemmer giver. Adm. direktør Thomas Rosenkrands fra arbejdsmiljøcenteret forklarer supplerende, at ideen til netværket faktisk opstod på grund af et ønske om at gøre det lettere for arbejdsmiljørepræsentanter og arbejdsledere at finde relevant efteruddannelse og sparring lokalt.

’Det glæder mig, at Joan fremhæver netop de fordele, som vi troede på, at arbejdsmiljønetværket ville give’, understreger Thomas Rosenkrands afslutningsvis.

Baggrundsinformation om Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest:
Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest er autoriseret arbejdsmiljørådgiver inden for alle områder i arbejdsmiljøet. Centret har bred erfaring med arbejdsmiljø siden 1979 og har specialistviden inden for alle brancher. Samtidig er Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest en fondsejet virksomhed, som skal drives som en sund forretning uden aktionærer. Historisk set ændrede centret i 2009 navn fra BST Thy-Mors-Salling. En del af centrets rådgivning består i at udbyde den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse og andre kurser inden for arbejdsmiljøområdet.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk