Iværksættere fra hele landet mødes i Skive

Foto: Step 1 Skive
ERHVERV:

Fire dage med intensivt arbejde på din webshop, dit projekt eller andet du skal gi' den gas med, krydret med foredrag med manden bag CULT, virksomhedsbesøg hos RITO og Cykelpartner, netværk og sparring med passionerede iværksættere fra hele landet. Det er hvad STEP1 tilbyder for at lokke iværksættere til Skive…. For at arbejde…

- For fjerde gang holder STEP1 en "arbejdsweekend", hvor du, i andre rammer, arbejder med dine egne projekter. Måske har du et projekt du skal arbejde intensivt på, måske vil du i bund med mailboksen eller måske har du bare 100 hængepartier der skal ordnes. 

Efter en lang arbejdsuge, hvad vil du så? Arbejde lidt mere? Det er i hvert fald hvad STEP1 ligger op til, når de for fjerde gang afholder de så kaldte ”arbejdsweekender”, som er blevet et populært fænomen over hele landet.

- Der kommer iværksættere fra hele landet som er passionerede omkring deres arbejde. De ser det som en hobby, hvor andre går op i biler, pileflet eller noget helt tredje, fortæller Lise Korsgaard, som er koordinator i STEP1. Hun har sammen med Dennis Drejer fra Rito.dk og Søren Sieg Jensen fra Cykelpartner.dk arrangeret disse arbejdsweekender, som nu for fjerde gang forgår i STEP1.

Denne gang er konceptet dog blevet udvidet lidt.
- Tidligere har vi mødtes fra fredag til søndag og haft et virksomhedsbesøg eller to som afbræk. Denne gang starter vi torsdag og krydrer det med foredrag med manden som står bag CULT, virksomhedsbesøg hos Cykelpartner og RITO.dk, stiller en fotograf til rådighed og sørger for al forplejning, fortæller Lise Korsgaard, som også selv er iværksætter og deltager i Workcamp’en.

Flere lokale og flere brancher
Der er lagt op til fire dage med højt fagligt niveau både fra indlægsholdere og deltagerne imellem og selvom det oprindeligt var iværksættere der var målgruppen, så er alle velkommen.

- Vi ser flere og flere almindelige ansatte, som ønsker at deltage i weekender som disse. Virksomhedsejere begynder at se investeringen i at sende deres medarbejdere af sted. Det er typisk webshops der sender deres medarbejdere af sted, fortæller Lise Korsgaard, som gerne ser mange flere lokale benytte tilbuddet.

"Workcamp" er for dig der er passioneret og brænder for dit arbejde. Om du er iværksætter eller lønmodtager spiller ingen rolle.

- Man kan komme og gå som man vil og alle er velkomne. Lønmodtagere, iværksættere eller noget helt tredje.... Det betyder ingenting. Det er for dem der har lyst til at sidde med andre og arbejde, sparre, netværke, mv, fortæller Lise Korsgaard.

Ifølge Lise Korsgaard er disse arbejdsweekender en oplagt mulighed særligt hvis man er i opstartsfasen.

- En oplevelse du ikke må gå glip af. Du får udvidet dit netværk med dygtige mennesker samtidig med at du får rykket på nogle opgaver du typisk ikke når i løbet af en travl arbejdsdag.

Det koster 600 kr. + moms at deltage i ”Workcamp”. Prisen er inkl. fuld forplejning alle dage, foredrag med stifteren af CULT, Brian Sørensen, virksomhedsbesøg hos Cykelpartner og/eller Rito. Tilmeldingen kan ske på https://skiveet.nemtilmeld.dk/276/

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk