Iværksætter fra Syrien tilbyder skånsom bilvask og pleje i Skive

Adnan Misto, Super Clean Car
Væselvej 70, 7800 Skive, Tlf. 42 79 73 19
Adnan Misto, Super Clean Car
ERHVERV:

Super Clean Car er et nystartet firma der hører til på Væselvej 70. Virksomheden tilbyder bilpleje i et næsten nyt værksted.

Ejeren er Adnan Misto. Adnan er kurder, og kommer fra Syrien. Han har nu været i Danmark i to år, og føler han, sammen med sin kone og deres tre børn, er faldet godt til her i Skive.
I 2014 modtog Adnan Kultur på Tværs' Integrationspris.

I Aleppo prøvede Adnan lidt af hvert. Han drev først eget værktøjsmagerfirma og senest egen guldsmedeforretning.

Da Adnan kom til Skive startede han i arbejdspraktik hos N.C. Nielsen i Balling, og allerede efter en måned blev han tilbudt fast arbejde. Adnan havde arbejdet hos N.C. Nielsen i godt et år da en alvorlig arbejdsulykke tvang ham til at stoppe og finde på noget andet.
Herefter kom Adnan i praktik hos en automekaniker i et halvt år, og det var her idéen til Super Clean Car opstod, og Adnan begyndte at lege med tanken om igen at blive selvstændig erhvervsdrivende.

Nu er idéen så blevet til virkelighed og Adnan har åbnet Super Clean Car på Væselvej. Her tilbyder han skånsom bilvask og pleje - både inde og ude – af personbiler, der trænger til grundig rengøring.
Indvendig rengøring består af grundig rengøring, rens, vask og beskyttelse af instrumentbord samt rensning af vinduer. Det kan f.eks. også være fjernelse af svære pletter på sæder.
Den udvendige behandling består af dampvask, fjernelse af insektrester, rensning af fælge og falser samt rensning af vinduer.

Som en ekstra service tilbyder Super Car Clean service både at afhente og levere bilen tilbage igen efter rengøring, uden ekstra omkostninger for kunderne.

Super Clean Cars åbningstider er:

Mandag-fredag:    8.00 - 17.00
 

Væselvej 70, 7800 Skive
Tlf. 42 79 73 19


* Indvendigt: støvsugning, rens, vask og beskyttelse af instrumentbord, rensning af vinduer
** Udvendigt: fjernelse af insekter, fælgrens og falser, dampvask, rensning af vinduer

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk