Inspirerende møde hos Iværksætterhuset Jebjerg

Foto: Thomas Rosenkrand
ERHVERV:

Onsdag den 14. juni havde Jebjerg Erhvervsnetværk arrangeret virksomhedsbesøg i det lokale iværksætterhus. Aftenens vært var Bit Dahl som driver en af de fire virksomheder i huset, og for både de otte gæster og de fire virksomheder var den afsatte halvanden time slet ikke nok til at få stillet nysgerrigheden om det høje aktivitetsniveau.  

- Vi afsætter normalt halvanden time til et netværksarrangement, så det ikke skal tage hele aftenen for de deltagende erhvervsfolk, der ofte har et i forvejen stramt program, fortæller tovholder for Jebjerg Erhvervsnetværk Thomas Rosenkrands. Men efter halvanden time, var vi knapt nået igennem aftenens program fortæller Thomas Rosenkrandslige.
Det skyldes ikke, at tiden blev anvendt på løs snak, men derimod den store interesse blandt gæsterne og ikke mindst en stor entusiasme hos de fire iværksættere.

Thomas Rosenkrands forklarer, videre at besøget endda kun omhandlede de tre af virksomhederne, idet Bit Dahl havde overladt scenen til de andre, så de kunne fortælle om deres virksomheder.

Gæsterne kendte i forvejen til BY BIT, som er en del af Jebjerg Erhvervsnetværk, og som har en meget synlig placering i huset. Men der var udbredt overraskelse over, at der også var tre andre virksomheder, som alle havde rigtig godt gang i deres respektive iværksætterforretninger.

Foruden et højt aktivitetsniveau havde alle virksomheder i huset en anden ting til fælles; de var taknemlige for den velvilje, de blev mødt med, fra iværksætterhusets ejer Michael Givskov.
I den forbindelse fortalte indehaveren af M/K Samle og Pakkeværksted, Karl Mikkelsen, at han i august 2014 pludselig havde fået et tilbud om en stor ordre, men manglede et sted at håndtere denne. Han tog derfor straks kontakt til Michael Givskov for at høre, om han havde et billigt, ledigt lokale. Michael Givskovs besked var nærmest blot ’Her er nøglen’, hvorefter Karl Mikkelsen, som den første, var i gang i de dengang tomme lokaler.

De fire nuværende lejere optager endnu ikke al pladsen i huset, hvorfor der fortsat er plads til andre driftige erhvervsfolk i Jebjergs iværksætterhus, slutter Thomas Rosenkrands

Om virksomhederne og Iværksætterhuset Jebjerg:

BY BIT: Udlejer eksklusivt service og bordpynt til fester. Desuden har hun designet flere serier indenfor brugskunst, som sælges eksklusivt fra butikken i Jebjerg. Herudover sælger hun også produkter for andre, blandt andet italiensk chokolade og nedennævnte pistoler.

Jebjerg EDB Service: Servicerer primært erhvervskunder med forskellige IT-opgaver og sælger og reparerer desuden nyt og brugt IT-udstyr.

M/K Samle og Pakkeværksted: Foretager primært manuelle pakkeopgaver for erhvervskunder. Desuden har virksomheden enkelte opgaver med vedligeholdelse af grønne områder.

NNON: Består af flere virksomheder. En producerer ure, en producerer biologisk nedbrydelige urner, en leverer kommunikation (blandt andet til danske bedemænd) og en producerer marinade-pistoler med tilhørerende marinader, som er på vej ud i alle Coops butikker under navnet ’Instant Taste’. 

Iværksætterhuset Jebjerg: Etableret i 2015 i cykelpartners forrige domicil. Huset har i dag fælles vareindlevering, kantine og affaldscontainer samt adgang til data-backup og trådløst internet.
Der er flere forskellige anvendelsesmuligheder i huset, og der er fortsat ledig kapacitet.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk