Inspirationen flød på et velbesøgt Pinenhus

Foto: TR Consult
ERHVERV:

Torsdag den 25. oktober afholdt Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest sin årlige arbejdsmiljødag.

Denne gang blev det afholdt på Pinenhus og med hele 60 deltagere. De overordnede temaer var psykisk arbejdsmiljø og forebyggelse af arbejdsulykker, hvilket gav anledning til megen inspiration.     

’Vi er meget tilfredse med dette års arbejdsmiljødag’, begynder centrets direktør Hans Jørgen Ravnborg. ’Både fordi vi er lykkes med at samle så mange arbejdsmiljørepræsentanter og ledere, og fordi vi har fået en masse positiv feedback på dagen’.

Han forklarer videre, at Arbejdsmiljødagen er et led i den årlige Arbejdsmiljøuge inden for EU, og at det derfor er en årlig tilbagevendende begivenhed i uge 43 – også for Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest.

Den positive feedback på årets arbejdsmiljødag har centret modtaget via sine spørgeskemaer til deltagerne. En sådan evaluering foretager man efter hver uddannelsesaktivitet.

Hans Jørgen Ravnborg oplyser, at der er kommet mange positive kommentarer på årets arbejdsmiljødag samt et par kommentarer omkring ’skønhedsfejl’, som skal justeres til næste års arbejdsmiljødag.

Arbejdsmiljødagen indgår som en del af Arbejdsmiljøuddannelsen, hvor arbejdsgiverne er forpligtede til at tilbyde deres arbejdsmiljørepræsentant 1,5 dag i efteruddannelse. Arbejdsmiljødagen kan derfor udgøre en halv til en hel dag i dette tilbud.

Selve den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse er næste uddannelsesaktivitet, som Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest tilbyder. Og der er allerede kursusstart den 8. november.

Baggrundsinformation om Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest:
Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest er autoriseret arbejdsmiljørådgiver indenfor alle områder i arbejdsmiljøet. Centret har bred erfaring med arbejdsmiljø siden 1979 og har specialistviden indenfor alle brancher. Samtidig er Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest en fondsejet virksomhed, som skal drives som en sund forretning uden aktionærer. Historisk set ændrede centret i 2009 navn fra BST Thy-Salling-Mors.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk