I Breum kan man købe blomster døgnet rundt

Foto: TR Consult
ERHVERV:

Hos blomsterforretningen Breum Blomster går de lidt længere for at tilbyde noget ekstra til kunderne. I ’Døgnhytten’ ved Breum Blomster kan man købe blomster og brugskunst 24/7.   

Mange af os har sikkert prøvet en lignende situation: Du er inviteret på lækker middag hos gode venner eller skal hjem og forkæles lidt med mors solide madlavning. Du er kommet for sent ud af døren og springer i bilen for at nå frem til aftalt tid og pludselig opstår tanken: ’Jeg burde da lige have en flot buket med som værtindegave’. Blomsterhandleren har lukket for i dag, det samme har den lokale købmand og tankstationen har sjældent et imponerende udvalg eller deres buketter ligner måske noget, der har overskredet sidste salgsdato.

Den situation kender de godt hos Breum Blomster. Derfor fik indehaveren Jannie Pedersen en idé, som har vist sig at blive taget rigtig godt imod. Foran hendes blomsterforretning har hun fået opstillet en lille træhytte, som har fået navnet ’Døgnhytten’. Her kan der døgnet rundt, 24/7, købes buketter, sammenplantninger og forskellige gaveideer, der er pakket ind i cellofan og klar til en glad modtager. Det er en grab-and-go løsning, hvor der kan betales kontant eller via Mobilepay. Forudbestilte buketter kan efter aftale også afhentes her udenfor normal åbningstid.

Man kunne frygte, at sådan en ubemandet døgnbutik med selvbetjening muligvis kunne friste svage sjæle. ’Det har slet ikke været noget problem’, svarer Jannie Pedersen. ’Forretningen ligger i et godt lokalsamfund, hvor vi kender og naturligvis stoler på hinanden’, forklarer hun. ’I stedet for at gribe det an med mistillid, har vi valgt at stole på vores kunder og byens borgere. Vi byder dem velkommen i ’Døgnhytten’ og har ovenikøbet en gæstebog liggende, hvor kunderne kan skrive en lille hilsen, når de har været forbi.’

Jannie Pedersen fortæller, at der generelt er blevet taget godt imod hende og forretningen, som åbnede i Breum i marts 2011. Udover salget i forretningen og i ’Døgnhytten’ er Breum Blomster medlem af Interflora’s online blomsterhandler-netværk og fra Breum leverer de mange bestillinger på friske blomsterhilsener. ’Vi er optaget hos Interflora, fordi vi har det faglige håndværk i orden og en omfattende kvalitetspolitik, der betyder, at vore kunder altid kan regne med friske, smukke blomster’, fortæller Jannie Pedersen.     

Der er godt gang i forretningen, og derfor er Jannie Pedersen ikke alene om at passe sin forretning. Hun har ansat Gitte Jespersen og de to supplerer hinanden rigtig godt. Det vidste de godt, inden de begyndte at arbejde sammen hos Breum Blomster. De har snart samarbejdet i 10 år. ’Gitte var med til at lære mig op, da jeg i sin tid var i lære som blomsterdekoratør’, begynder Jannie Pedersen. ’Derfor kender vi hinanden rigtig godt. Vi ved, at vi har de samme værdier og det samme syn på tingene, og vi går derfor rigtig godt i spænd sammen’, afslutter hun.

Bonus-info:
Jannie Pedersen og Gitte Jespersen har begge tidligere vundet sølv ved Mesterskaber i moderne blomsterkunst det samme år – dog i hver sin gruppe: Jannie som elev og Gitte som senior.         

Fremover stiller de begge op ved Mesterskaber i moderne blomsterkunst i gruppen for seniorer, som finder sted hvert 2. år.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk