Hvordan styrker vi Skiveegnen?

Foto: Skive Kommune
ERHVERV:

SETs bestyrelse og Skive Kommune stiller ved et debatmøde den 6. oktober skarpt på, hvilke områder, der skal prioriteres yderligere for at styrke Skiveegnens erhvervsliv.

Ved mødet vil Børsens chefredaktør Niels Lunde give sit bud på den lokale erhvervspolitik i en global verden med undertitlen ”Når to forskellige kulturer mødes: det lokale erhvervsliv og det kommunalpolitiske styre”.
Niels Lunde introducerer herefter de temaer, som Skive Byråd lægger op til i den kommende erhvervspolitik samt andre aktuelle temaer, hvorefter han lægger op til workshops blandt deltagerne. Efterfølgende er Niels Lunde ordstyrer ved en paneldebat, ligesom han står for den afsluttende opsummering af dagen.

Hvad skal vi leve af og for i fremtiden
SET og Skive Kommune er allerede godt i gang – og har det lange lys tændt. GreenLab Skive, Rute 34 / omfartsvej ved Haderup og en positiv erhvervsklimamåling er bare nogle få eksempler. Det er et godt udgangspunkt, men det er vigtigt at høre erhvervslivets kommentarer direkte. Ud fra drøftelser og debat på mødet, vil der forhåbentlig komme en indikation af, hvad vi skal leve af og for i fremtiden, om Skiveegneni er på rette vej og om der er noget, der skal ændres. Spørgsmål, der alle er relevante i forhold til Skive Kommunes nye Erhvervspolitik.

Vi har brug for DIN mening og DIT input!
Mødet henvender sig til erhvervslivet og alle med interesse i erhvervslivets vilkår i Skive kommune. Kom gerne flere fra hver virksomhed. Erhvervspolitikken er ikke kun relevant for ledelsen.

-Skive Kommunes Erhvervspolitik, der også favner kommunens Turisme- og Oplevelsespolitik, danner rammen og viser retningen for erhvervsudviklingen i hele kommunen. Erhvervspolitikken skal revideres i efteråret ’16 og det er derfor nu egnens virksomheder skal komme med ønsker, så politikerne har den bedst mulige baggrund for at skabe rammerne. Det er af stor betydning, at vi også hører DIN mening og får DIT input inden arbejdet med at revidere erhvervspolitikken for alvor går i gang, understreger SETs bestyrelsesformand, Kristen Hedegaard.

-Vi håber naturligvis, at erhvervslivet møder talstærkt op til mødet, så vi får en god drøftelse både i de forskellige workshops og under paneldebatten, lyder opfordringen fra borgmester Peder Chr. Kirkegaard, der er én af de politiske deltagere i panelet.

Det er gratis at deltage i mødet, der afholdes hos Dantherm Air Handling, men at tilmelding er nødvendig af hensyn til alt det praktisk. Læs mere om debatmødet og de udvalgte temaer - og tilmeld dig - på skiveet.nemtilmeld.dk.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk