HVOR LIGGER EKSPORTMULIGHEDERNE?

ERHVERV:

HVOR LIGGER EKSPORTMULIGHEDERNE i …. Polen - Tyskland - Benelux - England?

Det lokale erhvervsfremmesystem og eksportrådet inviterer til eksportseminar i Karup Lufthavn den 26. maj 2015 kl. 14.30. Her vil virksomhederne få et opdateret billede af eksport mulighederne på nærmarkederne Polen, Tyskland, Benelux og England. Med andre ord; du vil komme hjem med et krystalklart billede af, hvor mulighederne ligger for at øge eksporten og indtjeningen i din virksomhed.

Uanset om din virksomhed allerede afsætter produkter til vores syd/vestlige nærmarkeder, eller blot overvejer at gå den vej, er der værdifuld viden at hente. Indlæg fra eksportrådets repræsentationer sikrer dig en aktuel status fra de pågældende markeder.

”WHAT IS HOT TO EXPORT AND WHAT IS NOT”.
Samtidig får du gennem erfaringsindlæg fra en række virksomheder en unik indsigt i, HVORDAN din virksomhed lykkes med eksportindsatsen på markedet.

På seminaret har du også mulighed for at møde din lokale erhvervsfremmeaktør samt få en individuel dialog med eksportrådets handelschefer fra de pågældende lande. Husk at eksportrådgivning altid tager udgangspunkt i din virksomheds behov, udviklingspotentiale og erfaring med eksport.

Programpunkter for eksportseminariet:

Del 1:
Oplæg fra eksportrådet og de fire handelschefer - Polen v/Handelschef Jens Thomsen, Tyskland v/Handelschef Thomas Jørgensen - Benelux v/Handelschef Jacob Skaarup Nielsen og England v/Handelschef Helle Sejersen Myrthue. De fire handelschefer vil fortælle om den aktuelle status på og eksportmuligheder på de pågældende markeder.

Del 2:
Case-storys og information - Chefkonsulent Tonny R. Danielsen fra Væksthus Midtjylland vil fortælle om sit kendskab til eksportmulighederne for virksomhederne og Jes M. Rasmussen fra Samson Agro A/S vil fortælle om eksport af landbrugsmaskiner til Tyskland og til slut vil Danish Air Transport v/Commercial Manager Andreas Mathisen fortælle om hvad de som ny air-transportør kan byde på til virksomhedernes internationale markeder.

Deltagelse er gratis men tilmelding kan ske til VIBORGegnens Erhvervsråd eller elektronisk på www.ver.dk/aktivitetskalender.

Udover det faglige islæt denne eftermiddag vil der være mulighed for networking - så husk endeligt visitkortet.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk