Hvad har en 3D-print-, isolerings- og PR-virksomhed tilfælles?

Foto: TR Consult
ERHVERV:

De 3 virksomheder beskæftiger sig hver især med 3 vidt forskellige brancher. Men de har det tilfælles, at de alle er medlem af erhvervsnetværket ’Vækst i Durup’. På torsdag slår de sig sammen om et fælles åben-hus arrangement og inviterer Sallings øvrige 5 lokale erhvervsnetværk og andre interesserede med på ’Tour de Virksomhedsbesøg’.

Det lokale erhvervsnetværk ’Vækst i Durup’ blev etableret i 2014 med det formål at sætte Durup-egnens erhvervsliv på landkortet. Initiativtagerne bag var trætte af at høre det lokale erhvervsliv blive omtalt i negative vendinger af medier, som for længst havde stemplet egnen som ’UdkantsDanmark’. Men også i den daglige tale gik den samme ’klagesang’ igen, hvor det i folkemunde ofte forlød, at alle byens arbejdspladser jo var forsvundet sammen med byens møbelfabrikker.

Tovholder for netværket ’Vækst i Durup’ Thomas Rosenkrands fortæller: ’Det er vigtigt at vi står sammen om at brande vores lokalområde ved at dreje samtalerne i en mere positiv retning. Samtidigt kan vi øge den lokale samhandel og på den måde være med til at skabe mere lokal vækst, omsætning og arbejdspladser. Men det kræver, at vi får et større kendskab til, hvad egnens virksomheder rent faktisk kan tilbyde hinanden.’

Erhvervsnetværket ’Vækst i Durup’ har i dag opbakning fra 27 lokale virksomheder, som via deres medlemskab i netværket er med til at bakke op om at fortælle de mange positive historier for at 'løfte' egnens erhvervsliv, så landsbyen får et mere attraktivt image.

Netværket iværksætter løbende aktiviteter og arrangementer, som har til formål at synliggøre de lokale virksomheder og styrke samarbejdet i endnu større grad.   

På torsdag åbner 3 virksomheder dørene op for alle interesserede, når der afvikles første runde af det, man håber, kan blive til en hel række af ’Tour de Virksomhedsbesøg’ på tværs af medlemmerne i ’Vækst i Durup’.

I den indledende runde er der torsdag d. 15. december mellem kl. 16 og 17.30 åben hus hos alle 3 virksomheder:

Er man nysgerrig efter at se en 3D-printer og høre mere om mulighederne med den nyeste teknologi, kan man besøge Cp Sourcing, som udover at arbejde med 3D-print også beskæftiger sig med sourcing og produktudvikling i Kina.

Der er også mulighed for at besøge Perleisolering, som har mere end 40 års erfaring indenfor isoleringsløsninger og som har succes med deres nye materialer og metoder til mere effektiv og miljøvenlig isolering.

Hos TR Consult kan man høre mere om hvad en konsulent- og kommunikationsvirksomhed egentlig laver – det har noget at gøre med PR, pressemeddelelser, erhvervsnetværk & funding.

Netop hos TR Consult, som har til huse i det gamle rådhus i Durup, er der fælles afslutning mellem kl. 17.30 og 19.00, hvor alle deltagere samles og får lidt godt til ganen.

Af hensyn til forplejningen er tilmelding nødvendig. Det kan ske hos Pernille Glintborg på mailen pernille@trconsult.dk.   

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk