Gratis webinar til turismevirksomheder

Foto: Pixabay
ERHVERV:

Turismevirksomhederne står i en svær tid. Corona har lukket store dele af branchen ned. Mange er nødt til at holde lukket og aflysningerne vælter ind.

Regeringen er lige nu i fuld gang med at udrulle en række forskellige hjælpepakker, og erhvervsfremmesystemet har en lang række tilbud om gratis hjælp og sparring, der skal afbøde konsekvenserne for virksomhederne i denne krise.

Oplever du, at det kan være svært at få et overblik over de mange tiltag - og hvilke der passer bedst til dig og din virksomhed, er du ikke den eneste!

Derfor vil Destination Limfjorden i samarbejde med Erhvervshus Midtjylland gerne invitere dig til en times gratis webinar MÅLRETTET turismevirksomheder, hvor du kan blive klogere på de muligheder der er for gratis hjælp og sparring, til dig og din virksomhed i denne svære tid.

Nogle af hjælpepakkerne rulles ud via Erhvervsstyrelsen og andre fra Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering, og det er netop disse hjælpepakker, vi på mødet vil sætte fokus på, introducere dig for og klæde dig på til at komme videre med. Samtidig vil du høre mere om tilbuddene i regi af Early Warning og om Erhvervsfremmesystemets hjælpemuligheder.

Webinaret foregår: onsdag den 01.04 kl. 13.00-14.00. Modulet finder sted via Skype. Rent praktisk, så bliver det således at, hvis du ønsker at deltage, så tilmelder du dig her via MEAs nemtilmelding: https://erhvervshusmidtjyl.nemtilmeld.dk/5/. Du vil så modtage en invitation med et link til et Skypemøde. Tilbuddet gælder alle turismevirksomheder uanset hvilken region/kommune din virksomhed er placeret i.

Deadline for tilmelding er senest tirsdag den 31. marts kl. 21.00

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk