Godkendt som leverandør til flyindustri og rumfart

ERHVERV:

Global Lightning Protection Services A/S i Herning er netop blevet AS/EN 9100 certificeret. Med certifikatet træder virksomheden ind i en lille gruppe virksomheder, som er godkendt til at levere til fly- og rumfartsindustrien.

Det går lynende stærkt for Herningvirksomheden, der blev stiftet i 2008. Den 29. april blev Global Lightning Protection Services A/S AS/EN 9100 certificeret. Det glæder CEO for Global Lightning Protection Services A/S, Kim Bertelsen.

”Jeg er meget stolt over, at vi er blevet AS/EN 9100 certificeret. Det giver et blåstempel og et forspring i branchen, og det vil helt sikkert komme til at betyde flere arbejdspladser i de kommende år. Det betyder rigtig meget, når vi henvender os til nye kunder, at vi er certificeret på dette niveau,” siger Kim Bertelsen.

Resultatet af flere års arbejde

Over de sidste par år har Global Lightning Protection Services A/S arbejdet hårdt på at komme helt til tops ved at forbedre deres Quality Management System.

"Vi har altid været fokuseret på at levere høj kvalitet til vores kunder. Da vi besluttede at bede om en uvildig kvalificering af vores kvalitetsstyringssystem, var det naturligt for os at satse højere end den normale ISO 9001-certificering," siger CPO Thomas Holm Krogh, som har koordineret processen omkring certificeringen. Og ifølge ham har hele processen været rigtig god for organisationen.

”Det har helt klart givet alle medarbejdere og ledelsen en større bevidsthed omkring vores arbejdsprocesser og kvalitetssikring. Og det giver respekt blandt vores kunder, at vi har opnået denne meget høje certificeringsgrad. Vi kan allerede mærke, at det nemmere at blive leverandørgodkendt af vores store internationale kunder,” forklarer Thomas Holm Krogh.

Anderkendelse fra Bureau Veritas

Aerospace Auditor Tom Christensen fra Bureau Veritas Certification, som har forestået certificeringen af Global Lightning Protection Services A/S, havde også kun pæne ord med, da han overrakte certifikatet.

”Det har været en fornøjelse at arbejde med Global Lightning Protection Services A/S. Gennem hele processen har jeg været mødt med fuld opbakning fra medarbejdere og ledelsen, og det har været indlysende for mig, at virksomheden virkelig ønsker at komme med i verdenseliten på kvalitetsfronten."

 

FAKTA:

Global Lightning Protection Services A/S beskæftiger 35 medarbejdere med forskellige tekniske kompetencer omkring professionel lynbeskyttelse – og råder over et meget stort testcenter til materiale-, komponent- og fullskala-test med kunstige lyn. Virksomhedens primære kundegrupper findes inden for vindmølle segmentet, beskyttelse af komplekse bygninger og anlæg, herunder militære installationer, samt aerospaceindustrien. Virksomhedens hovedafdeling ligger i Herning, men Global Lightning Protection Services A/S har også kontor i Købehavn og salgskontorer i Tyskland, USA og Kina.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk