Glyngøre skal være et godt sted at bo, arbejde og handle

Foto: TR Consult
ERHVERV:

Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter med TR Consult som tovholder fortsætter med at udvide medlemstallet i deres netværksprojekt. Projektet har som mål at skabe øget samarbejde, synlighed og vækst blandt lokale erhvervsdrivende fra Salling-egnen. Seneste nye medlem er SuperBrugsen i Glyngøre.

SuperBrugsen i Glyngøre har gennem en lang årrække været synonym med brugsuddeler Svenning Svenningsen. Men efter 31 år på posten gik Svenning Svenningsen for nyligt på pension fra sin stilling som brugsuddeler. Han er dog stadig aktiv i anden erhvervssammenhæng og er derfor personligt medlem af Glyngøre Erhvervsnetværk.

I SuperBrugsen har man taget godt i mod den nye mand, 36-årige Jesper Skovlund, som har overtaget posten som brugsuddeler. Han kommer fra en stilling som uddeler i Thisted, men er glad for at komme til Glyngøre og dermed tættere på sit hjem i Skive.  

Det lokale erhvervsnetværk i Glyngøre har også taget godt i mod Jesper Skovlund og budt ham velkommen. En medarbejder fra TR Consult, som er tovholder for netværksprojektet, kontaktede for nyligt den nye brugsuddeler i Glyngøre. De fik sig en snak om det lokale Glyngøre-netværk og fordelene og udbyttet ved at være aktivt medlem. Jesper Skovlund synes, det lød interessant og relevant for SuperBrugsen og takkede ja til et kort møde med tovholder Thomas Rosenkrands fra TR Consult.

Efter en kort præsentation og gennemgang af netværkets muligheder og aktiviteter, valgte Jesper Skovlund at tegne medlemsskab for SuperBrugsen i Glyngøre. Jesper Skovlund fortæller, hvorfor han har valgt at være med i netværket: ”For en brugsuddeler med butik i et lokalsamfund som Glyngøre, er det at være med i et lokalt erhvervsnetværk relevant i et lidt bredere perspektiv. Selvfølgelig vil vi gerne bakke op om og deltage i det lokale erhvervsnetværk. Vi vil gerne bidrage til at sprede de positive historier omkring vores egns erhvervsliv. Og jeg vil gerne via mit medlemskab i netværket være med til at gøre Glyngøre til et endnu mere attraktivt sted at bo, arbejde og handle.”

Næste netværksmøde finder allerede sted mandag d. 6. juni kl. 19.00 i JAMO-huset i Glyngøre. Denne aften har de lokale netværk fra SET’s projekt (pt. Balling, Jebjerg, Roslev og Glyngøre) inviteret PR-ekspert Jeannette Refstrup fra kommunikationsbureauet Strup & Strup, til at komme og fortælle de lokale virksomheder om hvordan man kan bruge PR til at generere mere omtale og blive mere synlig i medierne. Arrangementet har i skrivende stund 21 tilmeldte på deltagerlisten.

Flere oplysninger om SuperBrugsen i Glyngøre
SuperBrugsen i Glyngøre er en selvstændig forening, modsat de Coop-ejede butikker. Derfor tilbyder butikken og brugsuddeleren et sortiment af varer, der er lidt ud over det sædvanlige.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk