FysioCare Salling får ny samarbejdspartner

Foto: FysioCare Salling
ERHVERV:

Siden oktober 2016 har Elsebeth Futtrup selvstændigt drevet FysioCare Salling, og fra august 2017 byder hun en ny fast samarbejdspartner velkommen i klinikken. Det er den tidligere fysioterapeut- og kollega, Ida Nørhave Uth, der starter som selvstændig kollega i klinikken FysioCare Salling, der til dagligt har til huse i ’Pulsen’, Balling.

De to kvinder har tidligere vist at de arbejder godt sammen, selvom de er forskellige.
- Men netop vores forskelligheder bliver en force, som vil berige klinikken, lyder det sikkert fra Elsebeth Futterup.
Med samarbejdet ser hun frem til at få lidt mere tid til at videreudvikle klinikken og skabe nye tilbud.
Elsebeth Futterup håber at klinikkens patienter tager godt imod klinikkens nye behandler Ida Nørhave Uth, som starter til august 2017.

Alsidig behandling

I FysioCare Salling arbejder Elsebeth Futtrup med en række teknikker til manuel- og i nogle tilfælde akut-behandling, samt hold med opfølgende træningsøvelser til vedligehold af behandlinger. Selv er hun i gang med at uddanne sig til kraniosakral-terapeut og på sigt bliver der også tale om kurser indenfor bækken, akupunktur og kinesiotape.

Erfaren terapeut

Elsebeth Futtrup, der bor med mand og tre børn fem kilometer udenfor Balling, er selv uddannet fysioterapuet fra Fysioterapeutskolen i Holstebro 2002. Med over 12 års erfaring som privat praktiserende fysioterapeut er hun en erfaren kvinde.

I 2014 var hun med til at starte Pulsen Fysioterapi i det nye multihus i Balling. I to år havde Elsebeth sin gang i huset, som ansat fysioterapeut, hvor hun som behandler fik skabt et godt netværk i sit lokalområde.


Elsebeth Futtrup i gang med behandling af en klient.

I oktober 2016 realiserede Elsebeth Futtrup sin drøm om at blive selvstændig med egen klinik og etablerede virksomheden FysioCare Salling.
- Jeg lejer mig ind hos Pulsen, fordi her er unikke rammer og gode faciliteter, som jeg bruger aktivt i min klinik. Eksempelvis bruger jeg multisalen til mine hold, hvor vi træner blandt andet nakke og ryg. Varmtvandsbassinet er særligt velegnet til træning af personer med slidgigt og graviditetsholdet og babysvømning benytter også det varme vand, fortæller Elsebeth Futterup.

Opstarten som selvstændig 2016 er gået over al forventning. Elsebeth fortæller, at hun er blevet taget enormt godt imod. Hun har oplevet stor opbakning fra folk i lokalområdet, men der kommer også patienter fra Skive og længere væk til behandlinger i hendes klinik. Hun udtrykker stor ydmyghed og taknemlighed over, at det har kunnet lade sig gøre takket være den lokale opbakning.

Indmeldelse i Erhvervsnetværk i Balling

Den ihærdige Elsebeth Futtrup har haft et travlt arbejdsliv siden opstarten. Derfor har hun ikke før nu haft det store fokus på at videreudvikle nye forretningsidéer. Samtidig har hun savnet sparring med andre indehavere af mindre virksomheder, som står med samme udfordringer som hun selv. Derfor har hun netop meldt sin virksomhed ind i det lokale Erhvervsnetværk i Balling.

- Jeg vil gerne bidrage aktivt til, at vi i vores lokalområde løfter i flok. Jeg mener, at man som erhvervsdrivende herude i de små lokalsamfund har en forpligtelse til at bakke op om tiltag, der kan skabe mere vækst og udvikling, slutter Elsebeth Futtrup, der glæder sig til at se, hvad der kommer ud af samarbejdet i Balling Erhvervsnetværk på tværs af de øvrige fem lokale erhvervsnetværk i Salling. 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk