Frisørmester med klare holdninger træder ind i erhvervsnetværk

Foto: TR Consult
ERHVERV:

Ønsket om et styrket samarbejde og støtte til sit lokale erhvervsliv er nogle af årsagerne til, at Anni Nielsen Toft har meldt sin virksomhed, Fjord Salonen, ind i erhvervsnetværket i Glyngøre.

Anni Nielsen Toft har drevet sin frisørsalon i Glyngøre i 15 år. Man kan derfor godt kalde hende en veletableret og erfaren erhvervsdrivende. Men alligevel har Anni savnet at være en del af et lokalt erhvervsnetværk. Tidligere har hun været medlem af den frivillige arbejdsgruppe BIG – Business Innovation Glyngøre. Hun var meget glad for projektet, som havde ambitioner om at tilbyde sparring, foredrag og et tættere samarbejde mellem de lokale erhvervsdrivende. Men projektet, som var baseret på frivillig indsats, blev stille sat i bero.

I løbet af alle årene har Anni brugt sine branchespecifikke netværk bl.a. via frisørernes fagforbund og gennem et godt samarbejde med andre selvstændige frisør fra nærområdet. De betragter sig ikke som konkurrenter, men nærmere som professionelle kolleger, hvor der er plads til – og kunder nok – til dem alle.

Anni havde hørt om det nye erhvervsnetværk i Glyngøre, som Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter står bag. Men det var først, da flere andre lokale virksomhedsejere fortalte om netværket og opfordrede hende til at få meldt sig ind, at hun tog beslutningen om at tilføje Fjord Salonen til medlemslisten.

Hun håber, at hun med sit medlemskab kan medvirke til at skabe større lokal tilknytning og opbakning til det lokale erhvervsliv. Anni fortæller: ”Det er vigtigt for mig at støtte op om de lokale erhvervsdrivende vi har i Glyngøre. Skal jeg f.eks. bruge en håndværker, vælger jeg en lokal. Det samme hvis vi privat skal holde en fest. Så forsøger jeg så vidt muligt at vælge lokale leverandører. Derfor synes jeg også som virksomhed, at det er vigtigt at støtte op om et initiativ som erhvervsnetværket.”      

Et besøg i Annis hyggelige salon i Bredgade viser, at hun også har nogle klare holdninger indenfor sit eget fag. På hylderne med produkter er der et bestemt mærke, som hun har valgt at have et større udvalg af. Produkterne fra KEVIN.MURPHY har Anni valgt at forhandle, fordi virksomheden bag aktivt har valgt en grønnere profil, der er mindre skadelig for miljøet. F.eks. er al emballage udviklet af plastik, men som enten kan genbruges eller som er biologisk nedbrydeligt.

I Fjord Salonen har Anni indtil for 2-3 år siden altid haft elever, men en omstrukturering fra erhvervsskolerne, hvor eleverne har deres skoleperiode, har gjort det svært at forene praktikforløb og skoleperioder med travle sæsoner i salonen. I stedet har Anni ansat en medarbejder i en fleksjobordning til at assistere med dagligdagens mange opgaver.

Flere oplysninger om Fjord Salonen i Glyngøre
Hos Anni i Fjord Salonen får du en eksklusiv oplevelse, når det er tid til et frisørbesøg. Ønsker du en kreativ og anderledes fornyelse af frisuren, er Anni altid opdateret med de seneste trends. Salonen byder velkommen til både herrer og damer i alle aldre.

Anni er desuden uddannet make-up artist og klar til at forkæle dig lidt ekstra, både til hverdag og fest.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk