Fra nedlagt højtalerfabrik til moderne, lokalt væksthus

Foto: TR Consult
ERHVERV:

I den kommende weekend hejses flagene ved JAMOHUSET i Glyngøre og dørene åbnes for nysgerrige gæster.

Fredag afholdes der reception for indbudte erhvervsfolk, politikere og presse, mens andre interesserede kan komme på besøg til åbent hus lørdag og søndag. Husets nye ejere, Thomas og Margit Møller Pedersen, forventer en god, men travl weekend med rigtig mange besøgende.  

For 2 år siden lejede virksomheden TMP sig ind i lokaler i en del af JAMOHUSET i Glyngøre. Virksomheden er en af de førende leverandører af motorcykler og scootere, samt reservedele og tilbehør på de skandinaviske markeder. Efter længere tids søgen efter egnede lokaler i Salling og på Mors, hvor TMP oprindeligt er grundlagt, faldt valget på JAMOHUSET.

Den gamle højtalerfabrik med knap 27.000 m2 under tag rummer mange muligheder for en virksomhed i vækst. Derfor var indehaveren af TMP, Thomas Møller Pedersen, i starten meget tilfreds med lejemålet. ’I JAMOHUSET kunne vores behov for gode lagerfaciliteter og planer om udvidelse af showroom realiseres’, begynder han. Han forklarer videre: ’Men allerede efter kort tid begyndte en længere periode med stor usikkerhed om husets ejerforhold og fremtid. For vores virksomhed var den ustabilitet meget uhensigtsmæssig.’

Det førte til, at TMP indledte forhandlinger om køb af JAMOHUSET og kunne endeligt d. 1. september overtage alle bygningerne. Og herefter gik det omfattende arbejde med at gennemgå og renovere de mange kvadratmeter for alvor i gang.

Thomas Møller Pedersen og hans hustru og søn, som begge er en del af virksomheden TMP, samt nogle ihærdige ansatte har knoklet med deres høje ambitioner for husets fremtid som lokalt væksthus, samt med planlægning og realisering af reception og åbent hus-arrangement den kommende weekend.

Fredag d. 13. januar vil TMP og JAMOHUSET’s lejere tage imod indbudte gæster til officiel reception. Der er i løbet af dagen et spændende program for de inviterede med bl.a. taler, rundvisning, åbning af showrooms og musik. Thomas Møller Pedersen glæder sig og forventer, at der kommer mange gæster, da rigtig mange allerede har meldt sig til. Men han vil gerne opfordre til, at alle inviterede, som ønsker at deltage, får sig meldt til af hensyn til forplejningen. 

Resten af weekenden er der åbent hus for alle øvrige interesserede, som gerne vil se eller gense JAMOHUSET. Både lørdag og søndag fra kl. 10.00 til 16.00 vil der være et væld af aktiviteter i huset. Her kan besøgende bl.a. deltage i åbningen af TMP’s to helt nye showrooms på små 1000 m2 med udstilling af de sjove specialindrettede APE køretøjer, el-cykler, scootere, knallerter og motorcykler fra italienske Piaggio Group.

Der er også mulighed for at opleve live-musik af Kim Schwartz, tage en svingom på dansegulvet med Skive Countryliners eller gøre en god handel ved boderne i hallen med loppe/kræmmermarked. Undervejs i besøget kan man få stillet sulten og tørsten i café-miljøer eller i den genåbnede kantine.

De mange kvadratmeter på Elmevej i Glyngøre med lager-, produktions- og kontorbygninger var tidligere en af Sallings store arbejdspladser med over 500 ansatte i velmagtsdagene. Derfor har mange fra området med stor ærgrelse set til fra sidelinjen, mens JAMOHUSET gennem en årrække har været igennem en omtumlet tid med skiftende ejere.

Med overtagelsen af ejendommen er TMP’s egen fremtidige virke og udvikling sikret. Men også husets øvrige lejere ser frem til en mere stabil fremtid. De virksomheder, som er blevet i huset, har bevaret optimismen og skaberånden og de bakker op om TMP’s ambitioner om at udvikle JAMOHUSET til et moderne væksthus.

Thomas Møller Pedersen fortæller: ’Der eksisterer i JAMOHUSET et godt udviklingsmiljø med hjælpsomhed, godt samarbejde og daglig sparring. Med TMP´s overtagelse er der skabt basis for at videreudvikle på nye muligheder, samt at udvide lejerkredsen med nye virksomheder.’

TMP og JAMOHUSET’s øvrige lejere vil i løbet af weekenden være tilstede og åbne dørene for præsentation af deres virksomheder. Thomas Møller Pedersen fortæller afslutningsvist, at han håber åbnings-weekenden kan lokke nysgerrige til, som kan se muligheder og det enorme potentiale, som bygningerne rummer. 

Mere info om JAMOHUSET:   
Huset tilbyder allerede nu fælles faciliteter som konferencerum, større og mindre møderum, fælles køkken og frokostrum. Der er aldeles fleksible kontormuligheder, samt alsidige lager- og produktionsområder. Det er muligt at leje såvel små som store kontorer, eller bare et skrivebord, ligesom der er ledig lagerplads, produktionshal og kantine.

Udover erhvervslokaler, tilbyder JAMOHUSET også vinteropbevaring af biler, motorcykler, både og campingvogne, samt anden opbevaring i sikrede depotrum.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk