Fortsat eneste autoriserede, lokale rådgiver i det midt- og vestjyske

Foto: Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest
ERHVERV:

Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest har netop fået godkendt sin genansøgning om autorisation som rådgiver indenfor alle områder af arbejdsmiljøet. Dermed et virksomheden fortsat den eneste fuldt autoriserede, lokale arbejdsmiljørådgiver i det midt- og vestjyske.         

’Der er en del konkurrence inden for arbejdsmiljørådgivning’, begynder Thomas Rosenkrands, adm. direktør for Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest. ’Men når det gælder autoriseret arbejdsmiljørådgivning, er feltet meget indsnævret. Og faktisk er vi i dag den eneste lokale rådgiver i det midt- og vestjyske, som er autoriseret af Arbejdstilsynet inden for alle områder af arbejdsmiljøet’.

Han forklarer videre, at der findes andre autoriserede, men at de enten er en del af landsdækkende kæder eller kun dækker enkelte arbejdsmiljøområder.

For at opnå autorisation fra Arbejdstilsynet er der en række krav, man skal leve op til. Blandt andet skal virksomheden have et kvalitetsstyringssystem og rådgiverne skal have en bestemt erfaring og uddannelse.

Arbejdsmiljørådgivere kan blive autoriserede indenfor følgende fem områder:
1) det ergonomiske, 2) det kemiske, 3) det biologiske, 4) det fysiske og 5) det psykiske.

Autorisationen for Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest gælder for alle fem områder frem til februar 2024 – under forudsætning af, at arbejdsmiljøcentret løbende sørger for at leve op til Arbejdstilsynets krav om autorisation.

Baggrundsinformation om Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest:
Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest er autoriseret arbejdsmiljørådgiver inden for alle områder i arbejdsmiljøet. Centret har bred erfaring med arbejdsmiljø siden 1979 og har specialistviden inden for alle brancher. Samtidig er Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest en fondsejet virksomhed, som skal drives som en sund forretning uden aktionærer. Historisk set ændrede centret i 2009 navn fra BST Thy-Mors-Salling. En del af centrets rådgivning består i at udbyde den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse og andre kurser inden for arbejdsmiljøområdet.

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk