Få en rundvisning i Iværksætterhuset Jebjerg

ERHVERV:

Det handler om øget samarbejde i det lokale erhvervsliv og om fokus på gode iværksættermuligheder, som en vej til vækst og udvikling i landsbyerne, når deltagerne mødes hos Iværksætterhuset i Jebjerg onsdag d. 14. juni klokken 19.00 til 20.30.

En af husets lejere, Bit Dahl, indehaver af iværksættervirksomheden BY BIT, slår dørene op og inviterer interesserede erhvervsfolk indenfor i Iværksætterhuset i Jebjerg. Bit vil give en rundvisning og fortælle lidt om de øvrige lejere i huset.

Efter rundvisningen samles man i de hyggelige omgivelser i BY BIT's showroom og butik. Imens der bydes på en kop kaffe og lidt lækkert, vil Bit Dahl fortælle om husets udvikling over de sidste to år og hvilken stor betydning et lokalt iværksætterhus har for en lille landsby. Desuden vil hun fortælle lidt om sin egen virksomhed, som har et helt unikt koncept.

Der afsluttes med en uformel sparrings-runde, hvor alle deltagere får mulighed for at komme med ideer og forslag. Mulige emner kunne være:

  • Hvordan får Iværksætterhuset lejet de sidste lokaler ud
  • Vil det være en god idé med et Åben Hus-arrangement med arbejdende værksteder
  • Hvad mangler Jebjerg, som kan gøre byen mere attraktiv

Netværksmødet er for alle interesserede erhvervsdrivende og for medlemmerne i netværket, som ønsker at øge deres kendskab til hinanden og herigennem styrke samarbejdet. Dette skal blandt andet ske ved at mødes flere gange om året og udveksle erfaringer og gode ideer, der kan udvikle erhvervslivet på egnen.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk