Få en 360° screening - og styrk din digitale tilstedeværelse

ERHVERV:

Den hastigt stigende digitalisering indenfor turistbranchen globalt byder på udfordringer for turisterhvervets aktører.

Via projektet ”Ny vækst i turisme og oplevelsesøkonomi” tilbyder SET / Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter derfor – med tilskud fra Skive Kommunes Vækstpulje - en 360° screening (gennemgang) af den digitale tilstedeværelse hos virksomheder indenfor turisme- og oplevelsesøkonomi i Skive kommune.

Samlet set er målet med indsatsen at øge den samlede turismeomsætning med 2 pct. og tilsvarende øge antallet af turismerelaterede jobs med 2 pct.

-Værktøjet vi bruger til screeningen er udviklet af Seismonaut i forbindelse med et projekt i regi af det tidligere Midtjysk Turisme, fortæller turismekonsulent Janne Kragh Pedersen fra SET, der uddyber: - Med den målrettede gennemgang bliver virksomheden gjort opmærksom på, hvor det halter med den digitale indsats - hvis det halter, naturligvis - og får konkrete forslag til forbedringer. Værktøjet kan dermed være med til at synliggøre den enkelte virksomhed - ud fra hver enkeltes behov og muligheder.

SETs turismekonsulenter har et godt kendskab til værktøjet og stor erfaring i den digitale verden. De er derfor godt rustet til at foretage screeningen, der hos hver enkelt virksomhed munder ud i en rapport, der præsenteres ved et efterfølgende besøg hos virksomheden.

Janne Kragh Pedersen siger: -Ud over at hjælpe turismevirksomhederne godt videre, kan vi hos SET helt konkret bruge erfaringerne fra 360° screeningerne til at få et tydeligt fingerpeg om, hvor vi skal sætte ind med relevante workshops, kurser og arrangementer. Halter det med billederne hos flere virksomheder, vil et billedhånderingskursus f.eks. være oplagt.

Hun gør opmærksom på, at tilbuddet om 360° screening af virksomhedens digitale tilstedeværelse er forbeholdt turismevirksomheder i Skive kommune, der er medlem af SET.

-Læs mere om screeningen og tilmeld dig via www.skiveet.dk/arrangementer lyder opfordringen fra Janne Kragh Pedersen til Skiveegnens turismeaktører og tilføjer: -Ring endelig til os, hvis I gerne vil have uddybet, hvad en 360° screening kan hjælpe netop jeres virksomhed med.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk