Få 7 gode råd der sikrer en succesfuld digital transformation i din virksomhed

Foto: Pixabay
ERHVERV:

Udnyttelse af digital teknologi indebærer ofte en ny måde at arbejde på og digitaliseringen gør det bl.a. muligt at arbejde mere fleksibelt og udviklende. Det er en af de erfaringer der står lysende klart efter Coronakisen, hvor evnen til at arbejde og producere digitalt har været nøglen til at holde samfundet i gang.

- Digitalisering er en tendens der allerede var godt i gang, før Corona fortæller udviklingskonsulent Mikael Byskou Oddershede og fortsætter

- Denne udvikling bliver kun forstærket i de kommende år. Eksempelvis kan digitale services – i modsætning til et fysisk produkt - løbende forbedres, efter de er introduceret i markedet. Digitalisering stiller derfor nye krav til både virksomhedens ledelse, organisation og medarbejdere.

Sammen med Thy Erhvervsforum og Morsø Erhvervsråd arrangerer SET et webinar d. 17. juni kl. 14 -16, hvor Teknologisk Institut vil præsentere viden og konkrete erfaringer med digital transformation.

Eksperterne fra Teknologisk Institut vil komme med 7 gode råd, der kan hjælpe virksomhederne godt i gang med virksomhedens digitale omstilling, som i høj grad drejer sig forretnings- og organisationsudvikling. Webinaret vil udfolde nogle af problematikkerne omkring forståelsen af de digitale muligheder, sammensætning af projektteam, ny forretningsmodellering og virksomhedens ressourcer og kompetencer. Webinaret vil også indeholde et interaktivt element, hvor virksomhederne vil kunne få sparring på projektidéer eller igangværende digitale projekter.

Overskrifter på webinaret:
-    Viden om hvad digital transformation er
-    Viden om trends inden for digital transformation
-    7 gode råd til digital transformation i din virksomhed
-    Dialog og sparring om digitale transformationsprojekter
-    Viden om, hvordan du kan få 50% udgifterne til dit digitale transformationsprojekt dækket

Oplægsholdere
Seniorkonsulent Cathrine Lippert og sektionsleder Jan Overgaard fra Teknologisk Instituts team ”Innovation og Serviceudvikling”. Cathrine og Jan har mere end 10 års erfaring med digitale transformationsprojekter. Jan har desuden ledet Innovationscenter for eBusiness (IBIZ Center) og begge oplægsholdere har været projektledere på større kommercielle projekter og forskningsprojekter med afsæt i digitalisering, e-handel, digitale forretningsmodeller, m.v.

Tilmelding
Webinaret afholdes d. 17. juni kl. 14.00 – 16.00
Via www.skiveet.dk – webinaret er gratis for medlemmer af de tre erhvervsråd og koster 100 kr. for ikke-medlemmer

Kontaktperson:
Mikael Byskou Oddershede
mio@skiveet.dk

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk