Erhvervsnetværk med vokseværk

Foto: Salling Bank Erhvervsnetværk
ERHVERV:

Salling Bank Erhvervsnetværk tæller allerede 150 medlemmer, men det stopper ikke her. Nu udvider netværket til Viborg, hvor interessen har vist sig at være stor.

Netværk styrker relationerne
Jeanette Kilde driver Salling Bank Erhvervsnetværk som dækker Skive, Vinderup, Nykøbing og snart Viborg. Hun driver også Revision Limfjord Erhvervsnetværk som dækker Thy. Både Salling Bank Erhvervsnetværk og Revision Limfjords Erhvervsnetværk drives på samme måde, og med samme mål og værdier.

Hun fortæller ’’Jeg kan tydeligt mærke på erhvervslivet, at der er brug for et stærkt og solidt erhvervsnetværk, hvor ledere, iværksættere og selvstændige kan dele sin viden, bekymringer, muligheder og udfordringer med andre erhvervsfolk fra samme eller andre brancher.”

”Til hvert morgenmøde jeg holder, har jeg et emne klar som bliver mødets udgangspunkt, og jeg kan tydeligt mærke på mine medlemmer at de rent faktisk får værdi med fra møderne. De åbner op og fortæller fra egne erfaringer, men de tager også erfaringer og muligheder med tilbage til deres arbejdsplads. Jeg er sikker på, at denne type møder gør medlemmerne til bedre ledere, både personligt og professionelt.’’ Fortæller en smilende og stolt Jeanette.  

Nye udviklingsmuligheder
Uanset om det er morgenmøder, frokost, eftermiddagsmøder eller fyraftensmøder medlemmerne deltager i, så sørger Jeanette altid for at have et emne med til bordet, som medlemmerne kan bidrage til.

Arne Kjølhede, afdelingsleder i Salling Bank Viborg fortæller også, ”Det giver så god mening at vores filial i Viborg også bliver en del af Salling Bank Erhvervsnetværk, så vi kan netværke på tværs af kommunegrænserne. Vi har inviteret vores erhvervskunder til en infoaften, hvor vores kunder får kendskab til netværket. Det giver god mening for os, at vi kan tilbyde vores kunder denne sparring med hinanden på tværs af brancherne og kommunegrænserne.”

Det er ikke et krav at være kunde i Salling Bank for at blive medlem af netværket, forklarer Arne Kjølhede.

Udover møder har Salling Bank Erhvervsnetværk et pakket program for hele året. Der afholdes bl.a. sommerfest, julefrokost, jule-bingo, rundvisninger, musikalske indslag og andet sjovt, som rykker medlemmerne tættere sammen.

Øget interesse åbner nye døre
’’Jeg har fået mange henvendelser fra interesserede i Viborg og omegn, og mine medlemmer har efterspurgt en udvidelse, så nu skulle det altså være. Jeg glæder mig meget til at byde velkommen til nye medlemmer i Salling Bank Erhvervsnetværk’’ udtaler Jeanette.


FAKTA

  • Salling Bank Erhvervsnetværk dækker Skive, Vinderup, Nykøbing og snart Viborg
  • Revision Limfjords Erhvervsnetværk dækker Thy og Thisted området
  • Målet er at skabe værdiskabende relationer mellem virksomheder og ledere, som kan styrke lokale virksomheder
  • Se mere om begge erhvervsnetværk her www.kildeconnect.dk

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk