Erhvervsnetværk får sit første advokatfirma som nyt medlem

Foto: TR Consult
ERHVERV:

I de 6 lokale erhvervsnetværk i Salling har det samlede medlemstal netop rundet 120. De enkelte netværks medlemmer er fordelt over vidt forskellige typer virksomheder og brancher. I Erhvervsnetværk Glyngøre kan de nu byde velkommen til det nyeste medlem, som er Advokatfirmaet Jeppe L. Jepsen ApS.

For Trine Høgedal, som er indehaver af Advokatfirmaet Jeppe L. Jepsen ApS, er det ikke første gang hun involverer sig i et lokalt netværk. Sammen med en række andre lokale erhvervsdrivende fra Glyngøre-området har hun tidligere deltaget i projektgruppen for Business Innovation Glyngøre og hun har været en del af erhvervsnetværket Glyngøre Net, mens disse var aktive.

Trine Høgedal er født og opvokset i Glyngøre, ligesom hun i dag privat har bopæl i udkanten af Glyngøre. Hun er juridisk kandidat fra Aarhus Universitet, men vendte efter endt uddannelse hjem til Salling, hvor hun i 2010 blev ansat hos advokat Jeppe L. Jepsen i Skive. I slutningen af 2014 overtog Trine Høgedal Advokatfirmaet Jeppe L. Jepsen ApS ved et planlagt generationsskifte.

I virksomheden er lokalkendskabet en af de vigtigste styrker. Trine Høgedal forklarer: ’Det er altid en tillidssag, når man involverer en advokat i sit privat- eller erhvervsliv. Vi tilbyder kompetent juridisk bistand og rådgivning. Men fordi vi kender lokalområdet og befolkningen, kan vi skabe en personlig og tryg kontakt med vores klienter.’

Advokatfirmaet har oftest sager fra Skive, Salling, Fjends og Nykøbing Mors og plejer sit professionelle netværk i disse områder. Men Trine Høgedals tætte tilknytning til Glyngøre er årsag til, at hun med stor interesse har fulgt med fra sidelinjen, siden Erhvervsnetværk Glyngøre blev etableret i september 2015.   

Erhvervsnetværket arbejder målrettet mod at skabe fornyet lokal begejstring og mere vækst og udvikling i Glyngøre. Et af midlerne er øget synlighed og fokus på flere lokale erhvervshistorier i medierne.

Kort efter nytår kunne Trine Høgedal således læse, at de to større, lokale virksomheder, SKOV og INTERFJORD, havde meldt sig ind i netværket, som derved rundede 20 medlemmer. Det gav hende anledning til at genoverveje et evt. medlemskab i 2017.

Allerede dagen efter modtog hun en mail fra netværkets tovholder med en kort opdatering af netværkets status og fremtidige planer. Mailen var en opfølgning sendt på baggrund af, at Trine Høgedal tidligere havde vist interesse for at deltage i det lokale samarbejde i netværket i Glyngøre.       

Derfor havde hun allerede besluttet sig og besvarede mailen med et ja tak og besked til tovholder Thomas Rosenkrands, om at hun ser frem til at blive en del af netværket. Advokatfirmaet Jeppe L. Jepsen ApS er dermed det nyeste medlem i Glyngøre-netværket og hun er den første advokat blandt de 120 medlemmer på tværs af de lokale erhvervsnetværk i Salling.   

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk